۱۵۰۴۵۵۴
۱۲ نظر
۸۴۵
۱۲ نظر
۸۴۵
پ

روزنامه جمهوری اسلامی: مخالفان مذاکره به جیب خودشان فکر می‌کنند

با اینکه مذاکره با آمریکا در کشورمان طرفداران زیادی دارد، عده‌ای هم با آن مخالفند.

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی با عنوان «برای مأیوس کردن نتانیاهو» نوشت: با اینکه مذاکره با آمریکا در کشورمان طرفداران زیادی دارد، عده‌ای هم با آن مخالفند. مخالفان که دلایل خاص خود را دارند، به دو دسته تقسیم می‌شوند. یک عده به دلایل اقتصادی مخصوص خودشان با مذاکره مخالفند و عده دیگر اعتقادی به مذاکره با آمریکا ندارند.

با قطع نظر از جزئیات استدلال‌های دسته دوم، به سراغ دسته اول می‌رویم که به کاسبان تحریم معروفند. صاحبنظرانی که دست‌اندرکار امور تجاری هستند می‌گویند کاسبان تحریم، سالانه بین ۱۰ تا ۱۵ میلیارد دلار از رهگذر تحریم‌ها درآمد دارند. طبیعی است که آنها به جیب خودشان فکر کنند و منافع مردم برای آنها اهمیتی نداشته باشد و به همین دلیل با مذاکره که یکی از اهدافش رفع تحریم‌هاست و کاسبی نامشروع آنها را تعطیل می‌کند مخالفت کنند.

0

کسانی که در داخل به دلایل دیگر با مذاکره با آمریکا مخالفند باید به نکات مهم‌تری فکر کنند که جمع‌بندی آن به منافع ملی، حل مشکلات اقتصادی و رضایتمندی عموم مردم مربوط می‌شود. به دلیل همین منافع است که این مذاکره دشمنانی در خارج دارد که در رأس آنها رژیم صهیونیستی قرار دارد. سلطنت‌طلب‌ها، منافقین و سایر عناصر وابسته به سازمان‌های جاسوسی غربی با مذاکره مخالفند و از روزی که خبر موافقت ایران با پیشنهاد آمریکا منتشر شد بشدت عصبانی و مشغول کارشکنی هستند.

مهمتر اینکه نتانیاهو در آرزوی ایجاد جنگ میان آمریکا و ایران است و تلاش زیادی برای وادار کردن دولتمردان آمریکائی به حمله نظامی به ایران کرده و می‌کند. در سفر اخیر به آمریکا نیز نتانیاهو تلاش زیادی برای منصرف کردن ترامپ از مذاکره و وادار کردن او به حمله نظامی علیه ایران کرد ولی خوشبختانه ناکام ماند.

مخالفان داخلی مذاکره از عواقب جنگ خبر دارند و طبعاً هیچ انسان عاقلی خواهان درگیر شدن ایران با یک جنگ نیست. چنین جنگی علاوه بر اینکه به نفع رژیم صهیونیستی است و نتانیاهو را به خواسته‌اش می‌رساند مشکلات زیادی برای کشورمان به وجود می‌آورد. ایران، در حال حاضر به تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و رفع کمبود‌ها در زمینه‌های مختلف دارد که فقط در شرایط آرامش می‌توان آنها را تأمین کرد. آحاد مردم باید در این شرایط با هوشیاری عمل کنند و با حمایت از مذاکره، نتانیاهو را که اهداف شومی دارد مأیوس نمایند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مرتضی

    ۸۰میلیون نفرفدای۶میلیون تندروسهام دارهمان های که شعارپوچ وتوخالی می دهند

  • حسین

    لعنت‌بر‌طرفدارا‌تحریم‌که‌واقعا‌ادمهای‌کثیفن

  • سنگ صبور

    خدالعنتشون کنه انشالله خداریشه اینهارانابودکنه

  • غلامرضا

    طرف ۱۰ گرم طلا خریده نمیخولد توافق بشه تا طلاش ۱۰ میلیون گرونتر بره

  • مسعود خانی چلکاسری

    👏 👏 👏

  • احمد

    عجب کشوری شد .چشم ملت روشن

  • ملت در سایه

    وافعا گل گفتی

  • زاپاس زاپاتا

    مردم عادی پس چی

  • وطن خواه

    دقیقا

  • وطن خواه

    دقیقا

  • ستار

    دقیقا احسنت.

  • علی

    صد درصد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج