این کیک به کمی مهارت نیاز دارد
تهیه این کیک کلاسیک بسیار آسان است؛ تنها لازم است که چند نکته را به یاد داشته باشید. تا جایی که امکان دارد هوا وارد خمیر شود تا کیک پف کند و همچنین از آنجایی که این کیک به گرما حساس است دمای فر را تحت کنترل داشته باشید.
مواد لازم:
- کره ۲۲۵ گرم
- شکر ۲۲۵ گرم
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۴ عدد
- آرد ۲۲۵ گرم
- نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
- شیر قدری
- خامه ۲۰۰ میلی لیتر
- پودر قند یک و نیم قاشق غذاخوری
- توت فرنگی ۲۵۰ گرم
مواد لازم:
۱- فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ته ۲ عدد قالب گرد ۲۰ سانتی متری را با کره چرب کرده و در آن ها کاغذ روغنی پهن کنید.
۲- کره (به دمای محیط) را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا بیرنگ و پفدار شوند. یک دوم قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید.
۳- تخم مرغ ها را بزنید. آن ها را به تدریج به ترکیب کره و شکر اضافه کنید.
۴- آرد الک شده را با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید. ترکیب آرد را به سایر مواد اضافه کرده و با کمک یک قاشق آهنی مواد را با هم ترکیب کنید. (مواد را بیش از حد با هم ترکیب نکنید).
۵- قدری شیر به خمیر اضافه کنید تا شل شود.
۶- از خمیر به طور مساوی در قالب ها بریزید. آن ها را برای ۲۲ تا ۲۵ دقیقه تا طلایی شوند و یا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید. بعد از پخت، قالب ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا برای ۵ دقیقه خنک شوند. سپس کیک ها را از قالب خارج کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
۷- زمانیکه کیک ها کاملا خنک شدند، خامه را در ظرفی بریزید. یک دوم قاشق چایخوری وانیل باقیمانده را به آن اضافه کنید و آن ها را تا خامه فرم بگیرد، بزنید.
۸- پودر قند را به خامه اضافه کنید و به آرامی آن ها را با هم مخلوط کنید.
۹- یکی از کیک ها را در ظرف مورد نظر قرار دهید و از خامه ی وانیلی روی آن بمالید (خامه را از کناره ها فاصله دهید). توت فرنگی ها را روی خامه بچینید. کیک دوم را روی آن قرار دهید. بر روی آن کمی پودر قند بپاشید و در صورت تمایل با توت فرنگی تزیین کنید.
نکات:
۱ -به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
۲ -آرد را الک کنید.
۳ - به پودر قند اضافی برای تزیین کیک نیاز دارید.
۴ - سر توت فرنگی را جدا کنید و توت فرنگی ها ورقه ورقه برش دهید.
ارسال نظر