۳۳۲۶۰۹
۱۲ نظر
۸۶۰۷
۱۲ نظر
۸۶۰۷
پ

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

فکر نمی کنم کسی باشه که عاشق خامه و شیرینی تر نبوده باشه. برای مهمانهای خاصم همیشه خودم شیرینی و رولت و نان خامه ای هام رو آماده میکنم. هرکسی که خورده در درجه اول باورش نمیشده که این شیرینی ها خونگیه.

وب‌سایت سوران: فکر نمی کنم کسی باشه که عاشق خامه و شیرینی تر نبوده باشه. برای مهمانهای خاصم همیشه خودم شیرینی و رولت و نان خامه ای هام رو آماده میکنم. هرکسی که خورده در درجه اول باورش نمیشده که این شیرینی ها خونگیه و در درجه دوم از کیفیت و نرم و تنظیم بودن میزان شکر شیرینی بسیار راضی بودن. شما هم امتحانش کنید هر چند کار وقتگیریه، اما ارزشش رو داره.

مواد لازم:

  • تخم مرغ 6 عدد
  • آرد سفید 80 گرم
  • نشاسته ذرت 20 گرم
  • شکر دانه ریز 100 گرم
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک نوک قاشق چایخوری
  • آب جوش 2 قاشق غذاخوری

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

طرزتهیه:

1- مواد اولیه رو اندازه گیری کرده و دم دست میذاریم.

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

۲- زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم.

۳- سفیده ها رو که کمی هم زدیم نصف شکر رو آرام آرام اضافه و هم میزنیم تا فرم بگیره.

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

4- زرده ها رو هم با وانیل و نصف دیگه شکر و آب جوش خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

۵- حالا زره ها رو کم کم به سفیده فرم گرفته اضافه کرده و با لیسک آرام مخلوط می کنیم.

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

۶- آرد سفید و نشاسته ذرت و نمک و بکینگ پودر رو دو سه بار با هم الک کرده و کم کم به تخم مرغ اضافه و با لیسک آرام فولد میکنیم.

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

۷- کف یک قالب ۲۰ -۳۰ سانتی رو کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو داخلش می ریزیم.

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

۸- و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می پزیم.

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

9- بعد از اینکه از فر بیرون آوردید رویش رو با یک دستمال می پوشانیم و اجازه میدیم تا خنک بشه.

10- سپس از وسط با چاقوی اره ای کیک رو نصف میکنیم.

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

۱۱- و روی کیک رو با شربت به وسیله برس مرطوب می کنیم.

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

۱۲- یک لایه خامه فرم گرفته روی کیک می مالیم.

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

۱۳- لایه بعدی کیک رو روی لایه اول قرار می دیم و کمی روی اون فشار میدیم تا لایه ها به هم بچسبه.

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

۱۴- روی لایه دوم هم با شربت مرطوب کرده و خامه کشی می کنیم.

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

15- کیک رو چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و دوباره یک لایه دیگر خامه می زنیم.

16- اجازه میدیم تا یک روز کیک تو یخچال بمونه ،بعد با چاقوی اره ای به شکل و اندازه دلخواه برش می زنیم و روی کپسولهای روغنی قرار میدیم.

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

17- میتونید با هر چی دم دست دارین تزیین کنید (با انواع میوه ها،شکلات آب شده یا رنده شده،با پودر کاکائو یا پود دارچین،انواع مغزها و ...)

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

18- برای درست کردن رولت هم همین مواد گفته شده رو نصف کنید (فقط دو قاشق پود کاکائو رو با دو سه قاشق آب جوش مخلوط و سپس به زرده ها اضافه کنید. )

آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی

امیدوارم این شیرینی های خوشمزه رو خودتون تو منزل درست کنید و لذت ببرید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • صدرا

    خیلییییییی عالی بود درست کردم حرف نداشت ممنون

  • بدون نام

    افتضاح بود

  • بدون نام

    خجالت نمي كشيد اين كارهاي غير حرفه اي رو تو سايتتون ميزاريد؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      برای افراد مبتدی خیلی هم عالی است و توضیح بسیار روانی دارد

  • ماهی جون

    باهمسرم طبق دستوردرست کردیم واقعافوق العاده بود.دستتون بی بلا.

    پاسخ ها

    • Fatemeh

      این اندازه مواد توی همین قالب,چند کیلو شده?

  • یسنا

    عالی بود دستتون درد نکنه

  • یسنا

    عالی بود دستتون درد نکنه

  • رها

    برو نظافتت بکن تو رو چه به کیک حیف موادم هدر شد

  • بدون نام

    واقعا متاسفم که تو این اوضاع گرونی ی کاری میکنین مردم موادشون هدر بره تو رو چه به شیرینی پزی

  • فرخ

    این دستور کاملا درست و بی نقصه هرکسی که موادش خراب میشه دلیلش اینه که دستورات رو دقیق اجرا نکرده

  • مریم قنبری مقدم

    بسمه تعالی
    سلام
    ازدستور پختتان خیلی سپاس گزارم.
    دوستان اگر احیاناً نتیجه خوبی نگرفتید، حتماً اشکالی در کار بوده است. کیک خود من هم آن طور که می خواستم، درآمد؛ اما مشکل از خودم بود، نه دستور پخت این عزیز.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج