چه کیک موز خوشمزه ای!
کیک موز سر و ته از مجموعه دستور غذایی های گوردن رمزی است که سایت ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است. هم از درست کردن و هم از خوردن آن لذت می برید.
مواد لازم:
- کره ۱۵۰ گرم
- شکر قهوه ای ۵۵ گرم
- شیره درخت افرا ۸۰ گرم
- موز ۴ عدد بزرگ
- شکر ۲۳۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- آرد ۱۵۵ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- نمک نوک انگشت
طرز تهیه:
۱- ابتدا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲- ۵۰ گرم از کره بردارید و ته قالب گرد ۲۰ سانتی متری را با آن چرب کنید. کف و دیواره های قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس کاغذ روغنی را هم با کره چرب کنید.
۳- برش های موز را (از سمت مسطح) در کف قالب بچینید تا تمام سطح آن را بپوشاند.
۴- در قابلمه ای روی حرارت کم، شیره ی افرا و شکر قهوه ای را بریزید و برای ۵ دقیقه تا شکر حل شود، حرارت دهید. ترکیب را روی موز ها در قالب بریزید.
۵- باقیمانده کره را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و خامه ای شود.
۶- سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
۷- آرد الک شده را به همراه بیکینگ پودر و وانیل به سایر مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
۸- خمیر را روی لایه ی شیره ی افرا در قالب بریزید. قالب را برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا رویه ی کیک طلایی شود، در فر قرار دهید.
۹- کیک را از فر خارج کنید و برای اطمینان از پخته شدن آن، چاقویی کوچک را در وسط کیک فرو برده و بیرون آورید، اگر تمیز بود، کیک پخته است.
۱۰- اجازه دهید تا کیک در قالب برای ۵ دقیقه خنک شود. سپس ظرف مورد نظر را روی قالب بگذارید و کیک را برگردانید.
۱۱- می توانید آن را با بستنی وانیلی و یا خامه فرم گرفته میل کنید.
نکات:
۱ - موز را از طول ۳ برش دهید. هر برش به پهنای حدود نیم سانتی متر باشد.
۲ - آرد را الک کنید.
ارسال نظر