تُست محمره و هویج تنوری با زیره
غذایی که فقط اسمش عجیب و غریب است!
تست محمره و هویج تنوری با زیره؛ شاید به خاطر اسمش فکر کنید این غذایی عجیب و غریب است، اما اگر نگاهی به مواد اولیه اش بیندازید میبینید که خیلی هم نمی تواند سخت باشد. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- هويج متوسط از طول نصف شده ۶ عدد
- روغن زیتون ۳ قاشق
- عسل ۱ قاشق
- زیره کوبیده ۱ قاشق چایخوری
- نمک دانه درشت ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل دلمه اي قرمز بزرگ ۲ عدد
- سیر ۱ حبه
- گردو بو داده ۱ پیمانه
- ملاس انار ۱ و ۱/۲ قاشق
- پودر فلفل پاپریکا تند ۱/۴ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه سائیده ۱/۴ قاشق چایخوری
- نان برشته (ترجیحاکنجدی) ۴ برش
- لیمو ۱/۲ عدد
- عسل برای سرو
1- برای آماده کردن هویج، یک سینی فر را در 1/3 بالایی و سینی دیگری را در 1/3 پایینی فر قرار دهید. فر را تا 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید. کف سینی فر را فویل بیندازید.
2- هویج ها را در سینی فر بچینید و روی آنها کمی روغن زیتون و عسل و زیره و ½ قاشق چایخوری نمک بریزید. مواد را با دست روی هویج ها بمالید تا همه جای آنها به این مواد آغشته شود، سپس آنها را برای 15 دقیقه در فر بگذارید. سینی را تکان دهید و دوباره در فر بگذارید و به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه دهید هویج ها طلایی و نرم شوند و سپس آنها را از فر خارج کنید.
3- برای آماده کردن محمره فر را روی حالت گریل با درجه ی بالا گرم کنید. فلفل ها و سیر را در سینی فر که با فویل پوشانده اید بچینید و روی طبقه ی بالا گریل کنید. گاهی سینی را تکان دهید تا جایی که فلفل ها سیاه شوند و سیر قهوه ای شود (12 تا 15 دقیقه). سبزیجات را در یک کاسه ی متوسط بریزید، به خوبی بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید تا خوب بخار کند.
4- وقتی فلفل ها خنک شدند پوست آنها را بکنید و ساقه و تخم را جدا کنید. پوست سیر را نیز بگیرید و همراه با فلفل ها، گردو، انار و باقیمانده ی روغن زیتون، باقیمانده ی نمک، پاپریکا و فلفل در غذاساز بریزید و با پالس کمی خرد و مخلوط کنید.
5- برای سرو روی هر نان مقدار زیادی محمره بمالید و چند هویج روی آن قرار دهید. در پایان آب لیمو و کمی فلفل پولکی و کمی عسل روی آنها بریزید و با تخم افتابگردان و نعناع تزیین کنید.
ارسال نظر