طرز تهیه کیک بادام با شربت عسل
نباید کیک بادام را تا قبل از این که با شربت عسل جلا داده شود, از فر درآورد. بگذارید تا زمان سرد شدن شربت به تدریج در بافت کیک, نرم بماند.
مواد لازم:
- کره مارگارین , نرم شده : ۱۵۰ گرم
- شکر قهوه ای نرم : ۵۰ گرم
- آرد بکینگ پودردار : ۱۷۵ گرم
- بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
- عسل بدون موم : ۲ قاشق غذاخوری
- شیر : ۴ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ : ۲ عدد
- بادام پرک شده : ۵۰ گرم
مواد لازم جهت تهیه شربت:
- عسل بدون موم : 150 میلی لیتر
- آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. قالب کیک گردی به قطر ۱۸ سانتی متر را چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .
۲. در یک کاسه بزرگ مارگارین , شکر قهوه ای , تخم مرغ ها , آرد , بکینگ پودر , شیر و عسل را با هم مخلوط نمایید و به مدت یک دقیقه با قاشق چوبی آن ها را هم بزنید تا تمام مواد کاملا ترکیب گردند .
۳. مخلوط آماده شده را با قاشق درون قالب کیک ریخته و با پشت قاشق یا چاقو روی آن را صاف نمایید و ورقه های بادام را روی آن بپاشید .
۴ . قالب را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید تا زمانی که کیک خوب پف نماید و اگر یک سیخ را وسط کیک فرو ببرید , مواد کیک به آن نچسبند .
۵. در همین فاصله , شربت را آماده نمایید . عسل و آب لیمو را درون یک شیر جوش کوچک مخلوط نموده و به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید تا بجوشد و شربت به غلظتی برسد که پشت قاشق بچسبد .
۶. به محض این که کیک را از فر بیرون آوردید , شربت را روی آن بریزید و بگذارید شربت به وسط کیک نفوذ نماید .
۷. حداقل به مدت ۲ ساعت بگذارید کیک خنک شود , سپس آن را برش بزنید .
توصیه سرآشپز:
تنوعی از عسل هایی با طعم های مختلف را برای شربت جلا دهنده روی کیک امتحان نمایید تا طعم مورد علاقه تان را پیدا نمایید.
ارسال نظر