اردور کرم پنیر
اردور ژلاتینی با بیسکویت ترد
اردور یا همان پیش غذا یک بشقاب کوچک حاوی غذا و یا یک نوشیدنی است که قبل از وعده غذایی و یا غذای اصلی سرو می شود و محتویات و نوع آن دارای هم خوانی با غذای اصلی است.
مواد لازم:
- پنیر لبنه: ۳۵۰ گرم
- فلفلدلمهای قرمز: ۲ عدد
- روغن زیتون: ۸۰ میلیلیتر
- پیاز متوسط: یک عدد
- ادویه مخصوص مرغ و ماهی: به میزان لازم یا یک قاشق مرباخوری
- ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
- آب: یک سوم پیمانه (۸۰ میلیلیتر)
- نمک: به میزان دلخواه
- بیسکویت ترد (کراکر نمکی): به تعداد لازم
- سس کچاپ: برای تزیین
روش تهیه:
۱. ابتدا پیاز و فلفلدلمهایها را به شکل نگینی خرد کرده با روغن زیتون تفت میدهیم تا کاملا نرم و سبک شوند. سپس ادویه و نمک را به آنها اضافه کرده، باز کمی تفت میدهیم؛ البته پیازها نباید طلایی شوند.
۲. یک پیمانه آب به مواد اضافه کرده و میگذاریم حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند.
۳. مخلوط حاصل را پس از اینکه حرارت خود را از دست داد داخل پارچ میکسر میریزیم و مخلوط میکنیم تا یکدست شود. داخل کاسهای گود پنیر را با پشت لیسک نرم کرده مایه پیاز و فلفل را به آن اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود.
۴. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده هم میزنیم و روی بخار آب جوش یا داخل مایکروویو قرار میدهیم تا ذوب شود.
۵. پس از این مدت ژلاتین را با مایه مخلوط کرده داخل قالب سیلیکونی مورد نظر میریزیم و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم.
۶. بهتر است قالب را با اسپری روغن چرب کنیم. پس از این مدت کرم را از داخل قالبها خارج کرده روی بیسکویتهای ترد بر میگردانیم و داخل حفرههای پشت قالب را توسط قیف با سس کچاپ پر میکنیم.
۷. لازم به ذکر است من برای این دستور از قالب سیلیکونی بریکمن که در تصویر مشاهده میکنید استفاده کردهام که سایز مستطیل آن درست با ابعاد بیسکویت ترد همخوانی دارد.
ارسال نظر