شیرینیهای بادامی خوشمزه و دلچسب
کیک یکی از بهترین میان وعده هاست. کیک را می توان به شیوه های مختلف و با طعم های متفاوتی تهیه کرد. در این مطلب دو نوع کیک را که در آن از پودر بادام استفاده شده است را به شما آموزش می دهیم.
مینیکیکهای بادامی
مواد لازم:
- پودر بادام: ۵۰ گرم
- آرد: ۸۵ گرم
- کره ذوب شده: ۸۰ گرم
- پودر شکر: ۸۰ گرم
- تخممرغ: ۲ عدد
- وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- آب سرد: ۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱. ابتدا آرد و پودر شکر را داخل کاسهای گود مخلوط میکنیم و میان آن را باز میکنیم. تخممرغها را داخل آرد میریزیم و حدود ۵ دقیقه با درجه تند همزن برقی هم میزنیم تا مخلوط پف کرده و کرم و کشدار شود.
۲. در این مرحله کره ذوب شده، پودر بادام، اسانس بادام یا وانیل و آب را اضافه میکنیم، مواد را یکی، دو دقیقه با درجه تند همزن برقی هم میزنیم تا مایه کیک یکنواختی حاصل شود.
۳. قالبی ریز و فرمدار همانند این قالب که در تصویر میبینید انتخاب میکنیم، آن را داخل سینی فر میگذاریم، با اسپری روغن چرب کرده، با مایه کیک تقریبا چهار پنجم از قالبها را پر میکنیم.
۴. در این مرحله قالبها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده، میپزیم.
۵. پس از خارج کردن قالبها از فر حدود ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا حرارت خود را از دست بدهد، سپس آنها را از قالب خارج کرده، سرو میکنیم.
۶. این نوع مینیکیکها را کنار چای یا قهوه سرو میکنیم.
۷. ما میتوانیم به جای وانیل از اسانس بادام تلخ استفاده کنیم. برای این کار یک قطره اسانس بادام کافی است.
مواد لازم:
- آرد: 175 گرم
- آرد برنج: 50 گرم
- پودر شکر: 40 گرم
- مارگارین: 125 گرم
- وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
- زرده تخممرغ: یک عدد
- عرق بهارنارنج: دو قاشق غذاخوری
- پودر بادام: 60 گرم
روش تهیه:
۱. ابتدا آرد، آرد برنج و پودر بادام را مخلوط کرده، دوبار الک میکنیم. سپس آنها را داخل کاسهای گود ریخته و میانشان را باز میکنیم، مارگارین را خرد کرده به همراه پودر شکر، وانیل، زرده تخممرغ و عرق بهارنارنج میان مواد میریزیم.
۲. حالا مواد را با نوک انگشتان کمکم به خورد آرد میدهیم و چند بار چنگ میزنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر آماده شده را با وردنه ساده روی سطح کار که از قبل آردپاشی کردهایم پهن میکنیم و در مرحله آخر یک بار با وردنه چوبی بریکمن روی آن میکشیم. حال از خطوط حاصل روی خمیر آن را میبریم و بیسکویتهای آماده شده را داخل سینی فر میچینیم. بهتر است سینی فر را ابتدا نیم ساعت داخل یخچال بگذاریم و بعد بلافاصله روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم به مدت ۲۰ دقیقه قرار داده، بپزیم.
یخچال کمک میکند تا بیسکویتها فرم خود را بهتر حفظ کنند.
ارسال نظر