طرز تهیه شارلوت ژیگو با انجیر
معمولا وقتی حرف از شارلوت می شود، یاد شیرینی و خامه می افتیم. اما در این مطلب قصد داریم شارلوتی را به شما آموزش دهیم که به عنوان وعده غذایی می توانید از آن استفاده کنید.
مواد لازم:
- پنیر لبنه: ۵۰۰گرم
- گوشت ران بره: ۸۰۰گرم
- سیر: ۱۰ حبه
- برگ بو، کاری و زعفران: به میزان دلخواه
- روغن زیتون: به میزان لازم
- پیاز متوسط: یک عدد
- فلفلدلمهای: یک عدد سبز
- ادویه مخصوص مرغ و ماهی یا تندوری: به میزان لازم (یک قاشق مرباخوری)
- پودر بادام: ۱۰۰ گرم
- جعفری و پیازچه خرد شده: نصف لیوان
- گیپور خوراکی: برای تزیین
- انجیر ورقه شده: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. ابتدا سیر را پوست کنده، با کارد در گوشت حفره ایجاد کرده، حبههای سیر را در حفرهها فرو میکنیم. در این مرحله پیاز و فلفلدلمهایها را به شکل نگینی خرد کرده با روغن زیتون تفت میدهیم تا کاملا نرم و سبک شوند. سپس ادویه را به آنها اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم ولی پیازها نباید طلایی شوند. در این مرحله گوشت را اضافه کرده، سرخ میکنیم.
۲. دو پیمانه آب را به همراه زعفران، برگ بو و کاری به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم حدود نیم ساعت در زودپز با حرارت ملایم بپزند.
۳. گوشت را از آب خارج کرده، ریش ریش میکنیم. داخل کاسهای گود پنیر را با پشت لیسک نرم کرده گوشت ریش شده و ادویه مرغ و ماهی یا تندوری، سبزی خرد شده و پودر بادام را به آن اضافه کرده، با لیسک مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند. یک قالب گود ساده انتخاب میکنیم؛ بهتر است قالب را با اسپری روغن چرب کنیم. سپس حلقههای انجیر را به دیواره کاسه میچسبانیم. پس از این کار کرم را داخل قالب ریخته، در دیس مورد نظر برمیگردانیم و برای تزیین از گیپورخوراکی مخصوص پاونی و گوشت بره ریش شده استفاده میکنیم.
ارسال نظر