طرز تهیه بروله موز و برنج
پودینگ برنج خیلی شکیل است و به همراه پره های پرتقال و سیب رنده شده بسیار لذیذ می شود. بروله (که به معنی سوخته است و اشاره به رویه برشته دسر دارد) را سرد با شکلات رنده شده و گردوهای خرد شده مخلوط نموده و سرو نمایید.
مواد لازم:
- پودینگ برنج خامه ای : ۴۰۰ گرم
- پوست رنده شده پرتقال : نصف
- ساقه زنجبیل , ریز خرد شده : ۲ قطعه
- شربت زنجبیل : ۲ قاشق چای خوری
- کشمش : ۴۰ گرم
- موز : ۲ عدد
- آب لیمو : ۲ قاشق چای خوری
- شکر قهوه ای خام : ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. پودینگ برنج را در یک کاسه خالی نموده و رنده پوست پرتقال , زنجبیل , شربت زنجبیل و کشمش را به آن اضافه نمایید و مخلوط نمایید .
۲. موزها را به صورت مورب ورقه نمایید , جهت جلوگیری از تغییر رنگ , آن ها را به آب لیمو آغشته نموده , خشک نموده و در دو ظرف نسوز مجزا بریزید .
۳. مخلوط برنج را با قاشق به شکل یک لایه روی موزها بریزید تا ظرف ها تقریبا پر شوند .
۴ . روی برنج هر یک از ظرف ها , یک لایه شکر بپاشید .
۵. ظرف ها را درون فر گرم شده روی حرارت متوسط گریل قرار داده و حرارت دهید تا شکرها آب شوند , مراقب باشید تا شکرها نسوزند .
۶. ظرف ها را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند و کارامل شکل بگیرد , سپس درون یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده سرو شوند . با پشت قاشق روی بروله ها را صاف نمایید و آن ها را سرد سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
پودینگ برنج خیلی شکیل است و به همراه پره های پرتقال و سیب رنده شده بسیار لذیذ می شود . بروله ( که به معنی سوخته است و اشاره به رویه برشته دسر دارد ) را سرد با شکلات رنده شده و گردوهای خرد شده مخلوط نموده و سرو نمایید .
ارسال نظر