خوراک اسفناج و قارچِ چینی
جهت بهتر شدن طعم خوراک اسفناج و قارچ از قارچ های آسیایی که به صورت کنسرو در فروشگاه های شرقی موجود است, استفاده نمایید. در صورت در دسترس نبودن, می توانید قارچ دکمه ای را جایگزین آن نمایید.
مواد لازم :
- دانه کاج : ۲۵ گرم
- برگ ریز و تازه اسفناج : ۵۰۰ گرم
- پیاز قرمز : ۱ عدد
- سیر : ۲ حبه
- روغن نباتی : ۳ قاشق غذاخوری
- کنسرو قارچ چینی یا آسیایی , آبکش شده : ۴۲۵ گرم
- کشمش : ۳ قاشق غذاخوری
- سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
۱ . یک وک یا ماهیتابه بزرگ چدنی را گرم نمایید .
۲ . دانه های کاج را بدون روغن در آن تفت داده تا طلایی و برشته شوند . آن ها را با کفگیر بیرون آورده و تا زمان نیاز کنار بگذارید .
۳ . اسفناج را کامل شسته , برگ های آن را از ساقه های بلند جدا نمایید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه کاملا خشک نمایید .
۴. با استفاده از یک چاقوی تیز , سیر و پیاز قرمز را ورقه نمایید .
۵ . روغن آفتابگردان را در وک یا ماهیتابه گرم نموده , سیر و پیاز را درون آن ریخته و یک دقیقه تفت دهید تا نرم شوند .
۶ . اسفناج و قارچ را به آن ها اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید تا برگ ها نرم شده و جمع گردند .
۷ . کشمش , دانه کاج و سویا سس را به مواد داخل وک افزوده و به سبک شرقی تفت دهید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند .
۸ . جهت طعم بهتر به آن نمک زده و داخل ظرف مخصوص پذیرایی گرم شده , سرو نمایید .
توصیه سرآشپز :
کشمش ها را قبل از مصرف , در آب خیس دهید تا پف نمایند و خشک نباشند .
نظر کاربران
قارچ فقط آیرونی همه چی وطنی باید باشه نه قارچ چینی !