۳۲۹۸۰۸
۴ نظر
۵۰۰۶
۴ نظر
۵۰۰۶
پ

بفرمایید سوغات کرمانشاه

این شیرینی محلی، سوغات کرمانشاه است. در تهیه انواع این شیرینی، معمولا از آرد برنج، پودر قند یا شکر، روغن جامد به خصوص روغن کرمانشاهی، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده می‌شود. می توان آن را به صورت ساده یا زعفرانی تهیه کرد.

وب‌سایت آشپز باشی: این شیرینی محلی، سوغات کرمانشاه است. در تهیه انواع این شیرینی، معمولا از آرد برنج، پودر قند یا شکر، روغن جامد به خصوص روغن کرمانشاهی، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده می‌شود. می توان آن را به صورت ساده یا زعفرانی تهیه کرد.

مواد لازم:

  • روغن جامد ۱۲۵ گرم
  • پودر قند ۹۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد برنج ۲۵۰ گرم
  • نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • هل ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب ۱/۴ پیمانه
  • خرفه به میزان لازم


بفرمایید سوغات کرمانشاه

طرز تهیه:

۱- در ظرفی، روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند.

۲- زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره بزنید تا مواد کم رنگ شود.

۳- آرد برنج، نمک، هل و زعفران را به سایر مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

۴- گلاب را کم کم اضافه کنید.

۵- خمیر را ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، آن را از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد.

۶- از قبل فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۷- اگر می خواهید که شیرینی ها راحت تر از سینی فر جدا شوند، در آن کاغذ روغنی پهن کنید.

۸- از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته، آن ها را در دست گرد کنید. در سینی فر قرار دهید.

۹- روی شیرینی ها را با مهر مخصوص طرح بندازید و بر روی آن ها تخم خرفه بپاشید.

۱۰- شیرینی ها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر بپزید.

۱۱- اجازه دهید تا شیرینی ها در سینی خنک شوند و سپس آن ها را جدا کنید.

نکات:

۱- در صورت دسترسی از روغن کرمانشاهی استفاده کنید.

۲- آرد برنج را الک کنید.

۳- در صورت تمایل از هل و زعفران استفاده کنید.

۴- خمیر این شیرینی باید برای ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • لورا

    فکر کنم این قناد هر کس بوده یا آشپزی رو فقط از مامانش یاد گرفته و یا مخصوصا راز و متد اصلیه خوشمزه گیه این شیرینی رو نخواسته به کسی بگه، بخاطر همینه که بعضیها میگن این شیرینی رو در کرمانشاه خوردیم و طعمش کاملا با شیربنیهای تهران فرق میکنه، علتش اینه که اون روغن جامد باید روغن حیوانی صد در صد خالص کرمانشاهی باشه در غیر این صورت شیرینی ای که شما با دستورات درج شده بالا تهیه میکنید کاملاً تقلبی و با طعمی متفاوت خواهد بود

  • رضا

    با این شیرینیشون.آدمو خفه میکنه.

  • حدیث

    خیلی خوبه اگه ازش بخورید عاشقش میشید

  • بدون نام

    هرکاری کنی هیچ وقت به خوشمزگی شیری سرانمیشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج