کوفته مرغ پنیری
با مواد سنتی، غذای مدرن درست کنید
در عصر مدرن که که بچه ها بیشتر به سمت فست فود گرایش پیدا کرده اند و کمتر غذاهای سنتی می خورند، مجبوریم به هر نحوی شده آنها را برای خوردن مرغ و گوشت ترغیب کنیم. به همین منظور باید غذاهای سنتی را به شکل مدرن طبخ کنیم. در این مطلب طرز تهیه کوفته مرغ پنیری را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۵۰۰ گرم مرغ چرخ شده
- ۲ عدد تخممرغ
- ۱/۳ پیمانه پودر سوخاری
- ۱/۳ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- ۱ ق چ نمک
- ۱/۲ ق چ فلفل سیاه
- ۱/۲ ق چ نعنای خشک
- ۱/۲ ق چ پودر آویشن
- ۱/۲ ق چ پودر سیر
- ۱ پیمانه پنیر موتزارلای خرد شده
- به میزان لازم روغنزیتون
- به میزان لازم سس گوجهفرنگی
- مقداری ریحان برای تزیین
طرز تهیه:
۱. در یک کاسه مناسب مرغ چرخ شده را با تخممرغ، پودر سوخاری، پنیر پارمسان، نمک، فلفل، نعنا، پودر آویشن و پودر سیر خوب مخلوط کنید و آن را با کمک دست خوب ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.
۲. از خمیر مقداری بردارید و با کمک دست آن را گرد کنید. حالا یکتکهپنیر موتزارلا داخل کوفته فشار دهید و آن را با مواد کوفته خوب بپوشانید. هر تعداد که میشود به همین شکل کوفتهها را آماده کنید.
۳. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس کوفتهها را داخل آن کمی سرخ کنید تا رنگشان کمی تغییر کند.
۴. کوفتههای سرخ شده را داخل سینی فر که از قبل با روغن زیتون کمی چرب کردهاید به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. در این میان سس گوجهفرنگی را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. موقع سرو کوفتهها سس را روی آنها بریزید، با ریحان تازه تزیین کرده و سرو کنید.
ارسال نظر