ماکارونی های رنگین کمانی با حال و هوای بهار
اگر فکر می کنید ماکارونی معمولی، غذای محبوب شماست، صبر کنید تا نحوه درست کردن ماکارونی رنگین کمان را برایتان شرح دهیم. ماکارونی های رنگی در بازار موجود است و می توانید آنها را تهیه کنید.
مواد لازم:
- ۷۰۰ گرم ماکارونی رشتهای
- ۱ ق س پیازداغ
- ۲۰۰ گرم گوشت شترمرغ
- ۱ ق س فلفل دلمهای قرمز خرد شده
- ۱ ق س فلفل دلمهای سبز خرد شده
- به میزان لازم رب گوجهفرنگی
- به میزان لازم روغن مایع
- ۱ قطره رنگ خوراکی در رنگهای آبی و سبز
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱. در قابلمهای حدود ۳ لیتر آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید، سپس ۲ قاشق سوپخوری روغن مایع و یک قاشق سوپخوری نمک به آن اضافه کنید. ماکارونیها را در آب جوش بریزید و پس از ۱۰ دقیقه آن را آبکش کنید. دقت کنید در این حالت آب روی ماکارونی نریزید. چون لعاب آن از بین رفته و دیگر انسجام نخواهد داشت.
۲. حدود ۲۰۰ گرم از ماکارونیها را در دو ظرف جداگانه بریزید و در هر ظرف رنگهای موردنظر را با ماکارونیها مخلوط کنید. قسمت بالای یک بطری آب معدنی را برش داده و آن را جدا کنید. حالا ماکارونی های رنگی را به ترتیب داخل آن بریزید و فشار دهید. مابقی، ماکارونی را هم روی ماکارونی های رنگی بریزید و خوب فشار دهید، سپس بطری را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
۳. در این میان گوشت شترمرغ را بهصورت نگینی خرد کرده و آن را همراه کمی روغن تفت دهید. وقتی آب آن کم شد، پیازداغ ، فلفل و رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده تا حدود ۵ دقیقه مواد را با هم تفت دهید. ۳/۱ پیمانه آب هم اضافه کنید. حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا گوشت بپزد. در انتها فلفل دلمهایها را هم به مواد اضافه کنید.
۴. حالا بطری را با یک چاقوی تیز ببرید و ماکارونی را که به شکل قالب درآمده در ظرف موردنظرتان قرار دهید و آن را با مخلوط آماده شده تزیین کنید.
نظر کاربران
ماکارونیت دیگه خمیره بخور تا معده ات ترش کنه درست کردی که بعدشم ماکارونی یخ کرده میخوری