مرغ پخته با پیازچه و پرتقال
آیا عاشق غذاهای شیرین هستید؟
تفاوت روش پخت در این دستور با دستورهای دیگر، در این است که از آبِ کمتری استفاده می شود و نتیجه، مرغ های طلایی تر و سس خوش طعم تری است. ترکیبِ پرتقال و مرغ، غذا را کمی شیرین می کند و در صورتی که دوست دارید غذا شیرین تر باشد هم میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
مواد لازم :
- مرغ ۱ عدد
- روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
- پیازچه ۲ دسته
- پوست پرتقال ۶ برش
- زیتون به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
۱- فر را تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک ماهیتابه را حدود ۱ دقیقه روی شعله بگذارید تا داغ شود. مرغ را با نمک مزه دار کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید و بچرخانید. مرغ را اضافه کنید (طرفِ پوست دارِ آن روی کف باشد) و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا قهوه ای شود.
۲- حالا آن را برگردانید. پیازچه، زیتون و پوست پرتقال و آب پرتقال را به ماهیتابه اضافه کنید. حالا ماهیتابه داخل فر بگذارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا مرغ کامل پخته شود.
نکات:
۱- مرغ حدود ۲ کیلوگرم باشد. آن را به ۱۰ قطعه تقسیم کنید اما بال های آن را جدا کنید.
۲- هستۀ زیتون ها را جدا کنید و سپس آن ها را نصف کنید.
۳ - پیازچه ها را از وسط نصف کنید.
ارسال نظر