سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی
سس تند بادام زمینی که به همراه سالاد مرغ اندونزی سرو می شود را می توان از یک روز قبل آماده نموده و در یخچال نگه داشت.
مواد لازم:
- سیب زمینی بزرگ, خرد شده : ۴ عدد
- آناناس تازه , مکعبی خرد شده : ۳۰۰ گرم
- هویج , رنده شده : ۲ عدد
- جوانه لوبیا : ۱۷۵ گرم
- پیازچه خرد شده : ۱ دسته
- کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : ۱ عدد
- کرفس , چوب کبریتی خلال شده : ۳ ساقه
- بادام زمینی , بدون نمک : ۱۷۵ گرم
- فیله سینه مرغ پخته , خرد شده : ۲ عدد
مواد لازم جهت تهیه سس:
- کره بادام زمینی : 6 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
- سویا سس : 2 قاشق غذاخوری
- فلفل چیلی قرمز , خرد شده : 1 عدد
- روغن کنجد : 2 قاشق چای خوری
- آب لیمو ترش : 4 قاشق چای خوری
۱. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .
۲. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .
۳. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .
۴. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .
۵. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .
۶. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.
نظر کاربران
مرغ اندونزی یعنی چه مرغ خودمون چه شه ؟