چیزکیک ساده و بی ریا!
حتما نیازی نیست که برای درست کردن یک غذای عالی اسرار آشپزی را بدانید و در آن مهارت بسیار زیادی داشته باشید. به عنوان مثال می توانید این چیزکیک را بدون داشتن مهارت خاصی در خانه درست کنید و خانواده را با آن خوشحال کنید.
مواد لازم:
- ۳۵۰ گرم بیسکویت
- ۱۲۰ گرم کره
- ۱/۳ پیمانه پودر کاکائو
- ۲۵۰ گرم پنیر خامه ای
- ۱/۳ پیمانه شکر
- ۲ قاشق چای خوری پودر وانیل
- ۱ پیمانه خامه ترش
- ۲۵۰ گرم خامه زده شده
- ۱ قاشق چای خوری پودر شکر
- ۶۰۰ گرم مربای آلبالو
![دستور تهیه چیزکیک ساده و خوشمزه دستور تهیه چیزکیک ساده و خوشمزه](https://static3.bartarinha.ir/servev2/zU2NWVmZjExN/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
۱- بیسکویت ها را در مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. کره را آب کنید. ۳ قاشق چای خوری پودر کاکائو و کره را با بیسکویت مخلوط کنید و خوب هم بزنید.مواد را کف ظرف کیک بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
۲- داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید و در نهایت خامه زده شده را اضافه کنید.
۳- نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و خوب پخش کنید. بقیه مواد را با پودر شکر و باقیمانده پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید. سپس آن را روی لایه قبلی بریزید و به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال نگهدارید.
۴- اکنون چیز کیک آماده را برش دهید و هر برش را با مربای آلبالو تزئین کنید. می توانید با خاه زده شده اطراف کیک را تزئین کنید.
نظر کاربران
از این تصاویر زیاد بگذارید ممنون
عالی بود