مهمانی را با «اسپاگتی و سالمون» برگزار کنید
اسپاگتی با ماهی سالمون دودی یک غذای رسمی است که با پخت سریع و طعم فوق العاده اش مهمان های شما را مبهوت و شگفت زده می نماید.
مواد لازم :
- اسپاگتی خشک تهیه شده از آرد سبوس دار : ۴۵۰ گرم
- روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
- خامه پرچرب : ۳۰۰ میلی لیتر
- آب انگور : ۱۵۰ میلی لیتر
- ماهی آزاد دودی : ۱۲۵ گرم
- فلفل قرمز : مقداری
- فلفل سیاه : مقداری
- گشنیز یا جعفری تازه خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر فتا بدون آب و با دست ریز شده : ۹۰ گرم
- برگ های ریز و تازه گشنیز یا جعفری جهت تزیین : مقداری
۱. یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را به جوش بیاورید . اسپاگتی را به همراه یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون به آب اضافه نموده و آن ها را بپزید تا نرم شوند ولی له نشده و زیر دندان بیایند . آن ها را آبکش نموده و به قابلمه برگردانید و باقی مانده روغن زیتون را روی آن ها بپاشید . درب قابلمه را ببندید و تکان دهید , سپس آن را کنار گذاشته و گرم نگه دارید .
۲. خامه را داخل یک قابلمه کوچک , داغ نمایید اما اجازه ندهید بجوشد . آب انگور را داخل یک قابلمه کوچک دیگر ریخته و داغ نمایید . سپس هر دو قابلمه را از روی حرارت برداشته و محتویات هر دو را با هم مخلوط نمایید .
۳. ماهی های دودی را خلال نمایید و داخل مخلوط خامه بریزید . مقداری فلفل سیاه و قرمز به عنوان چاشنی به آن اضافه نموده به فاصله کمی قبل از سرو , برگ های تازه جعفری یا گشنیز خرد شده را نیز به آن افزوده و هم بزنید .
۴. اسپاگتی را داخل یک ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته , روی آن سس بریزید و با استفاده از ۲ چنگال بزرگ آن ها را هم بزنید . سپس پنیر فتا را که با دست ریز شده , روی آن پخش نموده و با برگ های گشنیز یا جعفری تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز :
اسپاگتی با ماهی سالمون دودی را همراه سالاد کاهو با سس لیمو ترش سرو نمایید .
ارسال نظر