سوپ پیاز فرانسوی، مخصوص بهار
سوپ فرانسوی پیاز به عنوان شروع کننده غذای کم کالری بسیار مناسب است به خصوص در فصل بهار که انواع مختلف پیاز یافت می شود .
مواد لازم :
- روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز پوست گرفته و حلقه حلقه شده : ۴۵۰ گرم
- سیر : ۲ حبه
- شکر : نصف قاشق چای خوری
- عصاره گوشت : ۲ عدد
- نمک : نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه : به میزان لازم
- نان تست یا فرانسوی حلقه حلقه شده : ۴ عدد
- پنیر کم چرب رنده شده : ۵۰ گرم

۱. در یک ماهیتابه روغن بریزید و سپس پیازهای حلقه حلقه شده را به آن اضافه نمایید . پس از کمی تفت دادن سیر خرد شده و شکر را اضافه نمایید .
۲. اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه در دمای پایین بپزد . به این روش کارامیلزه کردن پیاز می گویند . نیازی به اضافه نمودن آب نیست و باید در دمای کم و آب خود پیاز بپزد . پس از ۳۰ دقیقه عصاره گوشت را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید .
۳. سپس ۹۰۰ سی سی آب اضافه نمایید و پس از به جوش آمدن برای یک ساعت در دمای پایین اجازه دهید تا پخته شود .
۴. گریل را از قبل روشن نمایید و در چهار کاسه مجزا سوپ ریخته و بعد نان ها را روی آن ها قرار دهید و روی هر نان مقداری از پنیر رنده شده بریزید و اجازه دهید تا برای ۲ دقیقه در گریل بمانند تا پنیرها آب شوند . در صورت علاقه از نخود سبز یا باقلا نیز در کنار پیاز می توانید استفاده نمایید .
توصیه سرآشپز :
میزان کالری و چربی موجود در پیاز پایین بوده و برای افرادی که بیماری هایی مانند دیابت , چربی خون بالا دارند مناسب است . فقط افراد مبتلا به بیماری های التهابی مانند رماتیسم باید در مصرف آن دقت بیشتری نمایند و میزان آن را کاهش دهند . پنیر موجود در سوپ فرانسوی پیاز منبع خوب کلسیم و فسفر است و به رشد استخوانی به خصوص در کودکان کمک فراوانی می نماید .
ارسال نظر