کلوچه کنجدی خانگیِ نرم با چای میچسبه
با دستور این نان خوشمزه و خوش عطر که به جای اینکه برید و از بیرون تهیه کنید با کمی همت این نونها رو در خانه تهیه کنید هم عطر نان تازه توی خونتون بپیچه و هم از خوردنش لذت ببرید.
- بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
- کنجد به مقدار لازم
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
- پودر هل 1/4 قاشق چای خوری
- آرد سفید 3 لیوان
- تخم مرغ 2 عدد
- پودر شکر 1 لیوان
- روغن مایع 3/4 لیوان
- ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه:
2.ارد،نمک،وانیل و هل رو سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا.
3.نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم.
4.از فریزر که بیرون اوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم. و یا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. تو کنجد میغلطونیم. تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا بپزه.
نظر کاربران
درست نکنید خشک میشه ناجور