کالزونه مرغ و اسفناج
کالزونه، شلوار پاچه گشاد ایتالیایی!
کالزونه در حقيقت پيتزايي است که مواد روي نيمي از خمير ريخته مي شود ونيم ديگر به روي آن تا شده و دور آن بسته مي شود. انواع مختلف آن را در فر پخته مي شود و بعضي از انواع کوچک آن مانند پانزاروتي در روغن سرخ مي شود.
- خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم
- گوجه گیلاسی نصف شده ۲۲۵ گرم
- فیله مرغ مکعبی خرد شده ۲۵۰ گرم
- اسفناج ۱۷۰ گرم
- سس پیتزا یا اسپاگتی ۱ فنجان
- پنیر موزارلا رنده شده ۱/۵ فنجان
- پنیر پارمزان رنده شده یک سوم فنجان
- نمک به میزان لازم
- فلفل قرمز به میزان لازم
۱.فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته کناری بگذارید .
۲.کمی روغن زیتون روی حرارت گذاشته و تکه های مرغ را در تابه ریخته رویشان نمک و فللفل بپاشید و طبخ کنید سپس از روغن کشیده کناری بگذارید . در صورت تمایل میتوانید مرغ ها را به صورت آب پز طبخ نمایید .
۳.اسفناج ها را خرد کرده در همان تابه حدود ۱ دقیقه تفت دهید نرم شد و به کاسه ای دیگر منتقل کرده کناری بگذارید .
۴.خمیر پیتزا را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و روی سطح کار که کمی آرد پاشی شده به اندازه ی دایره های ۱۸ سانتی باز کنید و ۱ و نیم قاشق از سس روی نیمی از هر کدام از خمیرها بکشید و به اندازه ی یکسان مرغ ، گوجه و اسفناج رویش بگذارید و مطابق ذائقه خودتان نمک و فلفل بپاشید و رویشان با با پنیر موزارلا پر کنید و نیمه ی دیگر خمیر را رویشان برگردانده و لبه های خمیر را روی هم محکم کنید و روی سینی فری که آماده کرده بودید بچینید .
۵.مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی خمیر ها بگذارید و کالزونه ها را به مدت ۱۸ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و پنیر رویشان ذوب شود و به همراه سس اضافه سرو نمایید .
ارسال نظر