ناهار جمعه: مرغ سوخاری به همراه اسفناج
مرغ سوخاری به همراه اسفناج از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. برای سرو مرغ و اسفناج از سس خردلی خوشمزه استفاده می کنیم. می توانید این سس را با استیک و سیب زمینی آب پز هم میل کنید.
مواد لازم :
- سرکه سفید ۱ قاشق چای خوری
- موسیر ۱ قاشق غذاخوری
- کره ۱/۲ قاشق غذاخوری
- سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری
- سینه مرغ ۱/۲ عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- اسفناج ۴ پیمانه
طرز تهیه:
۱- بر روی فیله ی مرغ نمک و فلفل بپاشید. در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا روغن زیتون را گرم کنید. مرغ را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تا قهوه ای شود، در آن تفت دهید. درمیان پخت آن را بچرخانید.
۲- به مرغ یک چهارم پیمانه آب اضافه کنید.حرارت را به متوسط رو به پایین کم کنید، درب ظرف را بگذارید و برای ۴ تا ۶ دقیقه تا مرغ مغزپخت شود، بپزید. مرغ را از ظرف خارج کنید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. آب مرغ راهم درظرفی بریزید و کنار بگذارید.
۳- برای تهیه سس خردل، موسیر خرد شده را در همان ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط، برای حدود ۳ دقیقه تا نرم شود، تفت دهید. سس خردل و سرکه را به مواد اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر بپزید. مواد را از روی حرارت بردارید. کره را به آن ها اضافه کنید و باهم ترکیب کنید.می توانید آب مرغی راکه کنار گذاشته بودید را هم به سس اضافه کنید.
۴- برگ های اسفناج را با نیمی از سس خردل ترکیب کنید.
۵ - برای سرو، مرغ را در ظرف مورد نظر قرار دهید، از سس خردل روی آن بریزید و با اسفناج سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی مرغ سوخاری به همراه اسفناج :
۱- موسیر را ریز خرد کنید.
۲- از یک تکه فیله ی سینه مرغ به وزن حدود ۲۰۰ گرم استفاده کنید.
۳- به حدود ۷۰ گرم اسفناج نیاز دارید.از برگ های ریز اسفناج استفاده کنید.
ارسال نظر