خلاقیت خانومانه با «پیتزا در نان ساندویچی»
یک روز وقتی در خانه هوس پیتزا کرده بودم، تصمیم گرفتم خودم درستش کنم که دیدم همه موادش را داریم به جز نان پیتزا! بعد از کمی، فکر کردم که شاید بتوانم با نان ساندویچی یک چیزی شبیه پیتزا درست کنم. همین ایده باعث شد بلند شوم و دست به کار شوم.
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۱عدد
- قارچ خرد شده ۱۰۰گرم
- فلفل دلمه ای ۲عدد
- پیاز ۱عدد
- نان ساندویچی به میزان لارم
- پنیرپیتزا به میزان لازم
- آویشن یا ادویه پیتزا به میزان لازم
- ادویه به مقدارلازم
- رب گوجه به میزان لازم
- نمک وفلفل به میزان لازم
۱. ابتدا سینه مرغ راباپیازوکمی ادویه ونمک بپزید.بعد آنرا ریزریز کرده وقارچ راهم شسته وریزریزکنید وهردوراباهم تفت دهیدبه آن کمی ادویه ونمک وفلفل ورب گوجه وادویه پیتزا یاآویشن اضافه کنید.
۲. حال نانهارابه سه قسمت برش دهیدو انهاراطوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماندتا بعدا مواد از درونش نریزدحالا مواد گوشتی پنیرپیتزاو فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذاریدواوا کمی پنیر پیتزا ته نان بریزیدوبعدکمی از موادگوشتی وسپس فلفل ودوباره روی آنرا پنیر بریزیدواین کار را ادامه دهیدتا نانها پرشوند.
۳. درآخرروی موادرا باپنیربپوشانیدوکمی ادویه پیتزا یاآویشن بپاشید نانهای پرشده را به طورعمودی کنار هم در سینی فر بچینیدودر فر ازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰ تا۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تازمانیکه پنیرطلایی شود.من چون فر ندارم در اون توست پختم بادمای ۲۵۰ درجه به مدت ۵ دقیقه طول میکشه به همین خاطر توصیه اکید دارم که کنار فر بمونید چون خیلی سریع آماده میشه وخیلی هم خوشمزه است.
نظر کاربران
ایشان کار جدیدی نکرده.
مهمترین عامل خوشمزگی پیتزا ، پنیر پیتزاست . از 30 سال پیش در اغذیه فروشیهای بالای شهر تهران ، مخلفات عمده پیتزا را به ساندویچ سوسیس یا کالباس سرخ شده با کمی پنیر پیتزا اضافه میکردند و درون فویل الومینیوم و درون آون .بعد از 10 الی 15 دقیقه که پنیر پیتزا آب میشد ، به مشتری میدادن.
حالا این خانم نان ها را بریده و روی آن چیده.