«ناچو»، اسنک سریع مکزیکی
ناچو (Nachos) غذای معروف مکزیکی است که از نان ذرت تهیه می شود. ناچو می تواند یک اسنک سریع یا همراه مواد غذایی مختلف یک غذای کامل باشد.
مواد لازم :
- ۴۲۵ گرم کنسرو لوبیا
- ¾ پیمانه سالسا
- ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری فلفل تند
- ۱ شیشه فلفل دلمه ای خلال شده
- ۱ پیمانه پنیر مونتری
- پیازچه خرد شده
- ۵ عدد تورتیلا روغن
- خامه ترش به میزان لازم
۱- فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. تورتیلاها را به شش قسمت تقسیم کنید. آنها را روی سینی فری که از قبل چرب کرده اید، بچینید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود.
۲- در این فاصله، در یک شیرجوش متوسط، لوبیا و ¾ پیمانه سالسا را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط گرم کنید.
۳- تورتیلاها را روی ظرف گرد و بزرگ بچینید، مخلوط لوبیا را روی تورتیلاها بریزید. پنیر و فلفل قرمز را روی آنها بپاشید. آنها را ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. در صورت تمایل روی آنها را با خامه ترش و پیازچه تزئین کنید و با سالسا سرو کنید.
نکات:
- ناچو مکزیکی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد.
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه.
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
- ناچو مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .
ارسال نظر