شپردز پای انگلیسی؛ پُر از پروتئین و سبزیجات
یک غذای اصیل انگلیسی که در تمام نقاط این کشور مورد توجه بوده و طرفداران بسیاری دارد. این غذا به خاطر غنای پروتئین و سبزیجات به همراه نشاسته به عنوان یک غذای مقوی و سالم محسوب شده و می تواند به راحتی در برنامه غذایی مان گنجانده شود.
یک غذای اصیل انگلیسی که در تمام نقاط این کشور مورد توجه بوده و طرفداران بسیاری دارد. این غذا به خاطر غنای پروتئین و سبزیجات به همراه نشاسته به عنوان یک غذای مقوی و سالم محسوب شده و می تواند به راحتی در برنامه غذایی مان گنجانده شود. این غذا در ۳۰ دقیقه درست می شود و با این مقدار مواد می توانید برای ۴ نفر شپردزپای درست کنید.
رسپی های زیادی برای شپردز پای هست و من مدلهای مختلفش رو امتحان کردم ولی امروز مدلی رو آموزش میدم که رژیمیه و چربی و روغن و کره و پنیر ازش حذف شده!
مواد لازم:
- فلفل به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- سبزیجات ۳۰۰ گرم
- آرد ۱ قاشق غذاخوری
- سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
- آویشن ۱/۲ پیمانه
- سیر ۱ حبه
- پیاز ۱ عدد متوسط
- گوشت ۴۵۰ گرم
- پوره ی سیب زمینی ۳ پیمانه
۱- از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲- در قابلمه ای روی حرارت بالا گوشت چرخ کرده را برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزید، تا قهوه ای شود. پیاز و سیر را اضافه کنید و تا نرم شوند، حدود ۴ دقیقه ی دیگر بپزید.
۳- آویشن خشک شده، سس کچاب و آرد را به آن اضافه کنید و با سایر مواد ترکیب کنید. سبزیجات و یک دوم پیمانه آب به مواد اضافه کنید و برای ۳ دقیقه بپزید تا سبزیجات گرم شوند و آب غلیظ شود. بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید.
۴- ترکیب گوشت را در در قالب (با گنجایش ۸ پیمانه) بریزید. سپس پوره ی سیب زمینی را روی آن بریزید و با چنگال روی آن طرح بی اندازید.
۵- قالب را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید و بپزید تا سیب زمینی کمی قهوه ای شود
ارسال نظر