سالاد سبزیجات دیماس
روغن كنسرو ماهی تن را گرفته و آن را با چنگال خرد كنید....
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر
- تخممرغ آبپز: ۲ عدد، ساطوری
- خیار قلمی: ۲ عدد، نگینی
- كنسرو ماهی تن: ۱۲۰ گرم
- شوید ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیموی ترش: ۳ قاشق غذاخوری
- رنده پوست لیمو: یك قاشق چایخوری (اختیاری)
- نمك و فلفل: به میزان لازم
1 - روغن كنسرو ماهی تن را گرفته و آن را با چنگال خرد كنید.
2 - در یك كاسه همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید. سالاد را حداقل نیمساعت با در بسته در یخچال قرار دهید تا طعمها با هم مخلوط شوند.
نکات آشپزی
1 - به جای روغن و آبلیمو میتوانید از سس مایونز یا ماست خامهای استفاده كنید.
2 - اگر میخواهید سالاد را مانند عكس تزیین كنید، سر لیمو را با چاقو بریده و داخل آن را با چاقو پارهپاره كنید، سپس با قاشق مرباخوری داخل لیموترش را خالی كرده و گوشت آن را آب گرفته و در سالاد استفاده كنید.
پ
ارسال نظر