خوراک بره؛ غذای اصیل فرانسوی
خوراک گوشت بره فرانسوی، خوراکی لذیذ و خوشمزه است که در روز ملی این کشور طبخ می شود. ناوارین بره در واقع نوعی راگو یا خورشت فرانسوی است.
مواد لازم:
- گوشت بره ۲ کیلوگرم
- کره ۳۰ گرم
- عصاره گوشت ۴ پیمانه
- جعفری خرد شده ⅓ پیمانه
- آویشن ۸ شاخه
- زردک کوچک ۳ عدد
- برگ بو ۳ عدد
- شلغم کوچک ۳ عدد
- سیر ۲ حبه
- تره فرنگی ۲ عدد
- هویج کوچک ۴ عدد
- آرد ½۱قاشق غذاخوری

۱- سیر را ریز کنید.
۲- گوشت بره را به قطعات مربعی ۳ سانتیمتری خرد کنید.
۳- کره را در قابلمه بزرگی که گنجایش همه مواد را داشته باشد روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود.
۴- نیمی از گوشت بره را در قابلمه قرار دهید و برای ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت متوسط مایل به زیاد تفت دهید تا قهوهای شوند. سپس گوشت تفت دادهشده را از قابلمه خارج کرده و بقیه گوشت را به همین روش تفت دهید.
۵- تره فرنگی را شسته و برش دهید.
۶- تمام گوشت تفتداده شده را به قابلمه بازگردانده و روی شعله متوسط قرار دهید. تره فرنگی و سیر خردشده را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.
۷- آرد را اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود.
۸- ۳ پیمانه عصاره، آویشن، برگ بو و نیمی از جعفریهای خردشده را اضافه کنید و به جوش بیاورید.
۹- حالا حرارت را کم کنید. سطح قابلمه را با یک ورقه کاغذ روغنی بپوشانید و در قابلمه را بگذارید (روشی مانند دم انداختن برای اینکه آب خوراک تبخیر نشود). اجازه دهید ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه آهسته بجوشد یا تا وقتی که گوشت بره نرم شود.
برگ بو را از قابلمه خارج کنید.
10- زردک، شلغمها و هویج را پوست کنده و پاک کنید. اگر کوچک هستند درسته به مخلوط اضافه میکنیم، در غیر اینصورت میتوان آنها را به دو نیم برید. زیبایی این خوراک در این است که از سبزیجات کوچک و درسته برای تهیه آن استفاده کنیم تا در زمان سرو شکل خوبی داشته باشد.
11- شلغم، هویج، زردک و بقیه عصاره را اگر لازم است، اضافه کنید. در پوش را گذاشته و به مدت 15 دقیقه بگذارید آهسته جوش بخورد تا وقتی سبزیجات نرم شوند ولی له نشوند.
نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنید.
۱۲- باقی جعفری را روی آن بپاشید و سرو کنید.
ارسال نظر