سالاد پرتقال و پیاز
بفرمایید «ویتامین C»
اگر میخواهید در این هوا بدنتان در مقابل بیماریهای فصل مصون بماند و از طرفی از خوردن مرکبات و آب آنها به روش معمول نیز خسته شدهاید، این بار طرز تهیه سالادی را به شما آموزش میدهیم که مانند سالادهای رایج میوهای، تنها از مخلوطی از میوهها تشکیل نشده است.
مواد لازم:
- ۴ عدد پرتقال ریز
- ۲ عدد نارنگی
- ۲ عدد پیاز
- یک قاشق سوپخوری زیره
- یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- یک قاشق سوپخوری برگ نعنای تازه، (خرد شده)
- ۶ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- مقداری برگ نعنای تازه و تعدادی زیتون سیاه برای تزئین
- یک قاشق سوپخوری آب لیموترش
- یک قاشق سوپخوری آب پرتقال
۱- پوست پرتقالها و نارنگیها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانهدار از مقطع با قطر نیم سانتیمتری حلقهحلقه کنید؛ پس از آن پیازها را نیز پوست بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقهحلقه خرد کنید.
۲- ظرف سالادخوری گودی آماده کنید و ابتدا برشهای پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقههای پیاز را روی آنها بریزید. پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خردشده و روغن زیتون را اضافه کنید. در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا میافتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد.
۳- پس از گذشت ۲ ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتونسیاه تزئین کرده و شامی رژیمی و سرشار از ویتامین C را نوشجان کنید.
ارسال نظر