طرز تهیه «مرغ شکم پُر» به همراه آموزش تصویری
مرغ شکم پر یکی از غذاهای لذیذ خطه شمال کشور است که غذایی بسیار شیک و مجلسی میباشد.
- مرغ ( جوجه باشه بهتره ) : یک عدد
- پیاز : یک عدد بزرگ
- سیر:دو حبه
- سبزی معطر ( گشنیز یا جعفری البته سبزی مخصوص شمال چوچاق میباشد ) : ۲ قاشق غذاخوری
- گردو : نصف لیوان
- رب اناز : دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل : به میزان نیاز
- الو و زرشک : به دلخواه
طرز تهیه مرغ شکم پر :
1- ابتدا درون ماهیتابه روغن میریزیم و پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه میریزیم و تا جایی که نرم شوند تف میدهیم.
۲- سپس سبزی معطر را اضافه میکنیم و میگذاریم تا سبزی ها سرخ شوند.
حا گردو ها و رب انار و زعفران دم کرده و نمک و فلفل و در صورت دلخواه الو و زرشک را اضافه میکنیم و کمی تف میدهیم و سپس از روی حرارت بر میداریم.
۶- حال مرغ را به مدت ۱ یا ۲ ساعت درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و سعی کنید هر ۱۵ دقیقه از مواد مخلوط آبلیمو و رب انار بر روی مرغ بمالید و بهتره در اواسط کار مقداری کره روی مرغ بمالیم تا مرغ خشک نشود.
۷- پس از پخت نخ ها از از مرغ جدا کنید و مرغ را در ظرف مورد نظر بگذارید و تزیین کنید و نوش جان کنید.
ارسال نظر