دسر اعیانی؛ فنجان های سیب کاراملی
فنجان های سیب کاراملی قابلیت اینکه در جایگاه یک دسر خوب و اعیانی قرار بگیرند را دارند. بنابراین برای اینکه یک خانم باسلیقه جلوه دهید باید حتما این دسر را یاد بگیرید.
مواد لازم برای ۲۴ عدد:
- کره نرم نصف فنجان
- پنیر خامه ای نرم ۱۲۰ گرم
- پنیر چدار رنده شده ۱۲۰ گرم
- آرد ۱ و یک چهارم فنجان
- پیاز شیرین خرد شده ۱ و سه چهارم فنجان
- سیب پوست گرفته و خرد شده ۱ و سه چهارم فنجان
- شکر قهوه ای روشن ۱ ق غ
- سرکه بالزامیک ۱ ق غ
- فلفل سیاه نصف ق چ
- نمک یک هشم ق چ
- ژامبون خرد شده ۴ برش
- برگ آویشن تازه ۲ ق چ
1- کره و پنیر خامه ای و نصف فنجان پنیر چدار را با سرعت متوسط همزن هم بزنید تا کرمی شود . آرد را اضافه کرده روی سرعت کم به هم زدن ادامه دهید و خمیر را به 24 قسمت مساوی تقسیم کرده گردشان کنید و در سینی بچینید و رویشان را پوشنده 1 ساعتدر یخچال بگذارید سرد شوند .
2- در این حین 2 ق غ کره رادر تتابه ای متوسط ریخته روی حرارت معمولی بگذارید و پیاز رااضافه کرده 10 دقیقه تفت دهید . سیب را و 4 ماده بعدی را هم اضافه کرده 10 دقیقه تفت بدهید و هر از گاهی هم بزنید تا طلایی شوند سپس از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید خنک شوند .
3- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . توپ های خمیری را در قالب های مافین یا کاپ کیک که چرب کرده اید گذاشته و فشار دهید و باز کنید تا کاملا سطح و دیواره های قالب ها را بپوشانند . به اندازه ی مساوی رویشان ژامبون ریخته و رویشان را با مخلوط سیب پر کنید و سپس باقیمانده پنیر چدار را رویشان بپاشید و به مدت 20 تا 25 دقیه در فر بگذارید بپزند و طلایی شوند. بعد از پخت 5 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتند سپس از قالب در آورده رویشان آویشن بپاشید و به صورت گرم یا هم دما با اتاق سرو نمایید .
ارسال نظر