مرغ پرهیزی!!
مرغ پرهیزی یک غذای سریع و خوشمزه با استفاده از قطعات باقی مانده از مرغ های بریان شده , سس مرغ پرهیزی می تواند برای هر نوع گوشت پرندگان یا گوشت قرمز هم استفاده شود .
مواد لازم جهت تهیه مرغ پرهیزی :
- روغن خردل : یک قاشق چای خوری
- روغن گیاهی : ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ ریز خرد شده : ۱ عدد
- سیر له شده : ۳ حبه
- رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خرد شده : ۲ عدد
- پودر زرد چوبه : ۱ قاشق چای خوری
- پودر زیره سبز : نصف قاشق چای خوری
- پودر تخم گشنیز : نصف قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری
- گرام ماسالا : نصف قاشق چای خوری
- سرکه سفید : ۱ قاشق چای خوری
- فلفل دلمه ای قرمز کوچک خرد شده : ۱ عدد
- باقلا سبز منجمد : ۱۲۵ گرم
- سینه مرغ پخته شده به تکه های لقمه ای خرد شده : ۵۰۰ گرم
- نمک : به میزان لازم
- شاخه گشنیز تازه جهت تزیین : مقداری
۱. روغن خردل را درون یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد به مدت ۱ دقیقه گرم نمایید تا به مرحله دود کردن برسد . روغن گیاهی را به آن بیافزایید و حرارت را کم نموده , پیاز و سیر را اضافه نمایید و تا وقتی پیاز و سیر طلایی شوند , آن ها را سرخ نمایید .
۲. رب گوجه فرنگی , گوجه فرنگی خرد شده , زردچوبه , زیره , تخم گشنیز , پودر فلفل قرمز , گرام ماسالا و سرکه را اضافه نمایید و تا وقتی که مخلوطی معطر به دست آید , آن ها را هم بزنید .
۳. فلفل دلمه و باقلا سبز را بیافزایید و تا وقتی فلفل ها نرم شود به مدت ۲ دقیقه سرخ نمایید . مرغ و نمک را افزوده و بگذارید تا ترکیب به مدت ۶ تا ۸ دقیقه به آرامی بجوشد تا به تدریج قطعات مرغ گرم شده و باقلا ها نرم شده و بپزند .
۴. ظرف غذا را با برگ های گشنیز تزیین نمایید و سر میز غذا بیاورید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه مرغ پرهیزی :
مرغ پرهیزی یک راه مناسب جهت استفاده از گوشت مرغ , بوقلمون , اردک , و بلدرچین باقی مانده از قبل است . در این طرز تهیه هر نوع لوبیا قابل استفاده می باشد , اما سبزیجات مناسب مرغ پرهیزی ففقط سبزیجات ریشه ای , کدو , سیب زمینی و کلم بروکلی هستند . سبزیجات برگدار برای مرغ پرهیزی توصیه نمی شوند .
ارسال نظر