کاناپ به معنای ساندویچ رو باز میباشد، یعنی روی آن را با چیزی نمی پوشانیم و محتویات داخل ساندویچ را می بینیم. در این مطلب طرز تهیه کاناپ گردو را به شما آموزش می دهیم.
وب سایت سوران: کاناپ به معنای ساندویچ رو باز میباشد، یعنی روی آن را با چیزی نمی پوشانیم و محتویات داخل ساندویچ را می بینیم. در این مطلب طرز تهیه کاناپ گردو را به شما آموزش می دهیم. با این کاناپ می توانید به عصرانه هایتان کمی تنوع ببخشید.
مواد اولیه :
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
پیازچه ۱۰۰گرم
سس مایونز ۱ ق غ
ماست موسیر ۲۰۰ گرم
بیسکوئیت ترد یا نان تست ۱۰ عدد
گوجه گیلاسی و زیتون به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.گوشت سینه مرغ را با یک عدد پیاز، کمی نمک و آب میپزیم، وقتی پخت با چاقو کاملا ریز میکنیم. گردو را در کمی آب خیس کرده، به صورت ریز خرد میکنیم و به سینه مرغ میافزاییم. پیازچه را خرد کرده با سس مایونز، ماست موسیر، نمک و فلفل مخلوط کرده و به گوشت مرغ میافزاییم.
۲. اطراف نان تست را برش زده یا بیسکویت ترد را روی سینی میچینیم. مقداری سس مایونز روی نان یا بیسکویت مالیده و از مخلوطی که درست کردهایم، روی نان میگذاریم و روی آن را با گوجه گیلاسی یا زیتون تزیین میکنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
سلام و احترام
ممنون به خاطر مطالب دست اول شما
سایت بسیار زیبایی دارید. bartarinha.ir
افتخار ما آشنایی با شماست
باسپاسی بیکران