۳۱۳۷۶۶
۵۰۳۵
۵۰۳۵
پ

شیرینی کاکائویی برای آنهایی که فر ندارند

این رسپی بسیار راحته که میتونید هر روز واسه مهمانهای همون روزتون درستش کنید و نگران مهمونای فرداتون نباشید. فر هم که نمیخواد پس واسه دوستانی که تو خونه فر ندارند مناسبه.

وب سایت دکتر سلام: این رسپی بسیار راحته که میتونید هر روز واسه مهمانهای همون روزتون درستش کنید و نگران مهمونای فرداتون نباشید. فر هم که نمیخواد پس واسه دوستانی که تو خونه فر ندارند مناسبه.

شیرینی کاکائویی برای آنهایی که فر ندارند

مواد اولیه :
  • شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱۲۵ گرم
  • عسل ۵۰ گرم
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • کره ۵۰ گرم
طرز تهیه:

۱.شکر و خامه رو توی دیگ یا شیر جوش میریزیم.

۲.جنس دیگ مهم نیست.

۳.روی حرارت متوسط اجاق قرار میدیم. و هم میزنیم.

۴.وقتی شروع کرد به قل زدن، زمان میگیریم و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت برمیداریم.

۵.ولی اگر با تلخی شکلات مشکل دارید میتونید با درصد های پایینتر کار کنید.

۶.شکلات رو خورد میکنیم.

۷.عسل و کره و شکلات رو توی دیگ میریزیم و هم میزنیم و روی حرارت متوسط اجاق مرار میدیم.

۸.مرتب هم میزنیم.

۹.از عسل طبیعی استفاده نکنید. حتما از عسل صنعتی بازاری استفاده کنید.

۱۰.به هم زدن ادامه میدیم. اگر دماسنج داریم که باید به دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد برسیم.

لزومی نداره حتما دماسنج داشته باشید.به غلظتش خوب دقت کنید.

۱۱.باز بذاریدش روی حرارت و به هم زدن ادامه بدید.

۱۲.یکی از راه های تشخیصش اینه که موقعی که داریم هم میزنیم کارامل اینقدر غلیظ شده که کف دیگ کاملا تمیز دیده میشه. یعنی یه جورایی کشدار و غلیظه.

۱۳.اگر دارید مرتب هم میزنید نباید نگران سوختنش باشید. حرارت زیر دیگ اونقدری نیست که شکلات رو بسوزونه. پس اینقدر به هم زدن سریع و مرتب ادامه بدید تا به غلظتی که گفتم برسید.

۱۴.از قبل توی یک ظرف با ابعاد حدودی ۱۰ در ۱۰ سانتیمتر یک تکه کاغذ روغنی قرار میدیم.

۱۵.لزومی نداره مربع باشه میتونه مستطیلی باشه. ابعادش ولی تو همین مایه ها باشه.

۱۶.مایه رو توی قالب میریزیم.

۱۷.برای نیم ساعت توی یخچال قرار میدیم تا سفت شه.

۱۸.حالا با کارد به ابعاد مورد نظر برش میزنیم.

۱۹.برای سهولت کار هر بار لبه کارد رو تمیز کنید و بعد برش بزنید.

۲۰.این رو هم بگم که چون کارامل سفته، برش زدنش انرژی میخواد!

نکات:

۱- خب به همین سادگی. حالا لای کاغذ روغنی یا زر ورق بپیچید و تزئین کنید. یا اینکه نه همینطوری برش زده توی ظرف خوشگل بچینید و سرو کنید.

۲- در صورت دلخواه میتونید از اسانس یا ادویه هایی مثل هل و دارچین هم استفاده کنید. یا با ترکیبی از آجیل خورد شده. کاراملها رو در کیسه یا ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم. عمرش هم خیلی خوبه میتونید هفته ها داشته باشیدش. با پودر پسته یا بادام یا سایر آجیلها و همچنین ادویه ها توش تنوع ایجاد کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج