زیتون پرورده فوری، در ۳ دقیقه!
اگه زیتون شور تو خونه دارید و از یکنواختی طعمش خسته شدید، من یه راه خوب واسه تنوع سراغ دارم ، پرورده کردن در ۳ دقیقه! یعنی کافیه اراده کنید، زیتون شما با یه هم زدن به یه زیتون پرورده خوش طعم تبدیل شده!
این روشو من از زندایی مادرم که شمالی هستن یاد گرفتم ، کلا این زندایی های ما داستانی دارن واسه خودشون ،هرکدوم از یک ملیته، یعنی اگه یه موقع غذای ترکی،آلمانی،برزیلی یا حتی کُره ای با دستور زندایی گذاشتم شما تعجب نکنید ، ما ازین ملیت ها زندایی داریم !
با تشکر از زندایی شمالی عزیز ، بریم سراغ این دستور ، که زیتون پرورده را عشق است …
مواد لازم :
- زیتون شور هسته گرفته: ۳ پیمانه
- انار دان شده ترجیحا ترش : ۲ پیمانه
- گردو خرد شده : نصف الی یک پیمانه
- نعنا خشک : یک ق م سرخالی
- پودر سیر : ۲ ق م یا ۲ حبه سیر رنده شده
- رب انار : نصف پیمانه
روش کار :
1- نصف اناری که داریم باید به آب انار تبدیل کنیم ، حالا به هرروشی! من ساده ترین و بدوی ترین کارو انتخاب کردم، ریختمشون تو سطل و با گوشتکوب کوبیدمشون
۲- بعد صافش کردم و تفاله رو دور ریختم
۳- آب زیتون شور رو هم دور میریزیم
۴- همه موادی که داشتیم (به جز آب انار) با زیتون مخلوط میکنیم
۵- کم کم آب انار اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سس زیتونمون زیادی شل نشه ،ممکنه همه مصرف نشه
خب دیگه تمومه ، زیتون پرورده سریعمون آمادست
طعمش مثل زیتون پرورده هایی نیست که یک سس غلیظ از سیر دارن ، یک زیتون پرورده اناریه (شمالی ها این مدلو دست هرکسی نمیدن ، خیلی بخوان سفارشی کار کنن این مدل آب اناریو رو میکنن )
سبزیهای محلی شمالی هم نداره که نشه تو شهرای دیگه تهیه اش کرد ، البته اگه دسترسی دارید میتونید به جای نعنا ، زلنگ = چوچاق بریزید
من از طعمش خوشم اومدم چون طعم انارو خیلی دوس دارم ،
به عنوان یه روش خیلی ساده و سریع ارزش امتحانو داره ، نتیجه کار راضی کنندست
نظر کاربران
این در حد یه نیمرو میشه که سریع و بدون دردسر آماده میشه!!!
ممنون.