پلو اسپانیایی اروز تاپادو
پلو اسپانیایی در ۲۰ دقیقه
این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت می توانید آماده کنید.
- روغن مایع 1/4 فنجان
- پیاز بنفش خردشده 1 عدد
- سیر خردشده2 پر
- رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده 450 گرم
- هویج ریز خردشده 1/2 فنجان
- کشمش 1/3 فنجان
- زیتون سیاه خردشده 1/3 فنجان
- تخم مرغ آب پز خردشده 1/3 فنجان
- جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- برنج سفید به مقدار لازم
- نخودسبز و ذرت پخته به مقدار لازم
1. پیاز را در روغن سرخ می کنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه می کنیم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و 5 دقیقه می پزیم.کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کنیم. و حرارت را خاموش می کنیم.
۲. گوشت و پیاز و جعفری و تخم مرغ و … را تفت داده و سس گوشت را آماده می کنیم.برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.
۳. ابتدا برنج ها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید.
۴. برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کرده و بعد فشار دهید.
۵. مخلوط برنج و سبزیجات را در ته ظرف فشار دهید.برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم.
۶. با قاشق سطح آن را صاف می کنیم.بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم .بعد از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می دهیم. دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.
۷. کاسه حاوی برنج سه لایه را داخل بشقاب برمی گردانیم. یک ظرف روی کاسه می گذاریم و پلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.
۸. کاسه را به آرامی از روی مواد برداشته.می توانیم همه غذا را یکجا یا پرس در کاسه های کوچک سرو کنیم.
ارسال نظر