فلفل دلمهای شکم پُر، مخصوص تناسب اندام و سلامتی
غذای کم چرب و سرشار از ویتامین را به روش بخارپز تهیه کرده تا از خواص آن بیشتر بهره مند شوید. فلفل دلمه ای شکم پر را با همین روش به شما آموزش می دهیم.
- فلفل دلمه ای: 4 عدد در رنگ های مختلف
- برنج قهوه ای: یک دوم پیمانه
- گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
- نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر
- آب گوجه فرنگی: یک پیمانه
- گشنیز خرد شده
- آجیل خرد شده برای تزیین
- نمک و فلفل برای تزیین
- روغن مایع: یک قاشق سوپ خوری
1.سر فلفل های دلمه ای را با چاقوبرش داده و تخم های آن ها را خارج کنید و کنار بگذارید.
2. درون قابلمه ای برنج قهوه ای را با نصف قاشق سوپ خوری روغن همراه با آب گوجه فرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.
3.در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.
4. درون فلفل ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن ها را به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.
ارسال نظر