به جای کوفته تبریزی، کوفته همدانی درست کنید
کوفته همدانی یکی از غذاهای لذیذ محلی استان همدان است، پیشنهاد می کنیم این غذای محلی را حتما درست کنید.
- گوشت گوسفند یک کیلو
- لپه ۲۵۰ گرم
- پیاز ۱عدد بزرگ بای داخل کوفته و کمی سرخ کرده برای سس کوفته
- نخود نیم کیلو
- تخم مرغ یک دانه
- برنج نصف پیمانه
- نمک، فلفل، زرد چوبه آرده نخودچی دو قاشق غذاخوری
1.گوشت را با پیاز میکس کرده، نخود، لپه، برنج را پخته و میکس می کنیم. همهٔ مواد را با هم خوب ورز داده از مواد هر اندازه که خواستیم برداشته وسطه آن مواد را گذاشته و می بندیم، توی دست گرد کرده توی قابلمه که آب جوش و کمی نمک، فلفل، زرد چوبه و کمی رب گوجه فرنگی و پیازداغ (سس کوفته) می گذاریم تا پخته شود حرارت باید کم باشد.
2.با یه قاشق روغن کوفته ها رو کمی سرخ کنین هم اینکه باز نمیشن هم خوشمزه تر میشه!
3. صبر می کنیم تا آب حتما بجوشه و بعد کوفته ها رو داخل آب جوش به آرامی قرار میدیدم وحرارت رو کم میکنیم در صورت تمایل هویج خورد شده رو اضافه میکنیم، هویج طعم خوبی بهش میده
4.در قابلمه رو هم نیمه میذاریم، تقریبا45 دقیقه تا 1 ساعت میپزه
5.آخر با یکم آبلیمو کاملش میکنیم
نظر کاربران
مزخرفه
این لیست مواد کامل نیست داخل کوفته هم خیلی چیزها داره بخصوص الو خشک. سپیده خانم مگه خوردی که نظر میدی اگر این کوفته رو درست کنی و بخوری می فهمی که کوفته تبریزی با اون طعم لپه ایش فقط اسم در کرده و دیگه اون رو نمی خوری اونم مال تبریزی های اصیل رو ولی عطر دلمه های برگه شون فوق العاده است.
اتفاقا چون در همدان زندگی میکنم این غذا رو خوردم
اگر با گوشت گوسفند درست کنید حتما حتما وا میره . یا از گوشت گوساله باید استفاده کنید یا مخلوط گوسفندی و گوساله
حلوای زنجبیلی
کوفته رو توهمه جای دنیا به اسم کوفته تبریزی میشناسن
یاشاسین آذربایجان
یاشاسین تبریز
یاشاسین اورمیه
کوفته غذای آذربایجانه. (البته نه اینکه فقط ترک ها درست کنن بلکه هر کس که در آذربایجان بوده ولی بیشتر همون آذری ها درست میکنن) . همدان هم سابقا بخشی از آذربایجان بوده. این هم کل دستورش عین کوفته تبریزی که همه به اون اسم میشناسنش. چند گرم لپه کمتر و بیشتر بستگی به هنر و وسع آشپزش داره نه به ماهیت کوفته. در ضمن در آذربایجان چند نوع کوفته دیگه هم وجود داره.