طرز تهیه کباب کوبیده مرغِ تابهای
کباب کوبیده حتما نباید گوشت قرمز باشد، گاهی با گوشت مرغ هم می توان کباب کوبیده درست کرد. حتی میتوان آن را به سیخ نکشید و به صورت تابه ای درستش کرد. حتما این روش را امتحان کنید. احتمالا عاشقش می شوید.
- نمک به میزان لازم
- سیر 1تا2حبه
- پیاز 1عدد رنده شده و 2عدد حلقه شده
- سماق (قرمز) 1قاشق سوپخوری
- کره 3قاشق سوپخوری
- زردچوبه به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- زعفران (آبکرده و غلیظ) به میزان لازم
- زیره (آسیاب شده) به میزان لازم
- تخم گشنیز (آسیاب شده) به میزان لازم
- مرغ (بدون استخوان و پوست) مرغ نیم کیلو
- گوجه فرنگی به میزان لازم
- سبزی (اختیاری(معطر)) به میزان لازم
۱.ابتدا مرغ را ۲بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید، پیاز رنده شده را با سیر رتده شده شده، سماق، کرهی نرمشده، ادویهها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایهی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.
۲.مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند. اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایهی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یکدست پخش کنید، در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کبابها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آوردهاید روی سطح کبابها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود.
۳. در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجهفرنگیهای کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی آنها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و ... بریزید و نمک بپاشید سپس سینی را در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج کنید.
۴.کبابهای آماده شده را که از رنگ و طعم بینظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجهفرنگیهای آماده شده و چلوی دورنگ (سفید و زعفرانی) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید.
نظر کاربران
واقعا خوشمزه است من درست كردم امتحان كنيد
خانوم شضيرازيان استاد بين المللي هستن حتما كارشون عاليه .
برترينها با من قهري نظراتمو چاپ نمي كني