طرز تهیه رولت گوشت با پنیر چدار
رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت، در طعم و مزه های مختلف درست می شود.
وب سایت سوران: رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت، در طعم و مزه های مختلف درست می شود.

مواد اولیه :
- آرد ۲۲۰ گرم
- بکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- روغن (روغن جامد) ۱/۳ فنجان
- شیر ۳/۴ فنجان
- گوشت قرمز (پخته و خرد شده) ۲۲۵ گرم
- پنیر چدار (رنده شده) ۳/۴ فنجان
طرز تهیه:
۲. بعد مستطیل را لوله کنید و از عرض به ۱۵ تکه تقسیم کنید و هر کدام را از سمت برش خورده داخل قالب مافین قرار دهید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) داخل فر قرار دهید و بپزید تا طلایی شوند و بعد گرم سرو کنید.
ارسال نظر