۳۱۲۶۵۱
۵۱۴۷
۵۱۴۷
پ

مرغ انگشتی سرخ شده با سس

بچه های این دور و زمونه با زمان بچگی ما کلی فرق کرده اند. حالا برای اینکه یه لقمه غذا بخورند باید کلی ترفند به کار ببریم. باید غذاهای باب میل آنها درست کنیم. برای همین پیشنهاد مرغ انگشتی را برای شما داریم.

وب سایت دکتر سلام: بچه های این دور و زمونه با زمان بچگی ما کلی فرق کرده اند. حالا برای اینکه یه لقمه غذا بخورند باید کلی ترفند به کار ببریم. باید غذاهای باب میل آنها درست کنیم. برای همین پیشنهاد مرغ انگشتی را برای شما داریم.

مرغ انگشتی سرخ شده با سس

مواد اولیه :

  • آرد (سفید) 1 کاسه کوچک، برای آغشته کردن
  • آویشن، پاپریکا و فلفل سیاه به میزان لازم
  • سس تند 1 قاشق مرباخوری
  • ماست 1 ق غ
  • گوشت مرغ 500 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن مایع 3 ق غ

طرز تهیه :

۱.مرغها را به درازای انگشت برش داده زیاد کلفت نباشد حالا در یک تابه ریخته رویش ماست, سس تند, آویشن, پاپریکا, فلفل سیاه, نمک می ریزیم و با دست خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند حداقل ۴ ساعت تا ۱ شب در یخچال بماند.

۲.حالا در یک کاسه آرد می ریزیم در کاسه دیگر تخم مرغ قرار داده و خوب هم میزنیم در یک تابه بزرگ روغن مایع ریخته و میگذاریم داغ شود حالا مرغها را اول در تخم مرغ سپس در آرد می غلطانیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم

مرغ انگشتی سرخ شده با سس
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج