پالوده، دسری که مثل اسمش صاف است!
پالوده از جمله دسرهای ایرانی به معنی پاک و صاف شده است. بعد از درست کردن این دسر متوجه می شوید که دسری خیلی صاف و یکدست بوجود آورده اید و از این موضوع لذت می برید.
مواد لازم
- ۱۰۰ گرم آرد گندم
- ۸۰ گرم کره حیوانی
- ۱۰۰ گرم عسل (میزان عسل بسته به ذائقه میتواند کم یا زیاد شود)
- نصف فنجان گلاب
- ۲ ق س زعفران دم کرده
- آب دو لیوان
- خلال پسته و بادام برای تزیین
طرز تهیه:
1. ابتدا در یک قابلمه چدنی آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود. روغن را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
2. عسل، گلاب، زعفران و آب را مخلوط کرده و به محتویات در حال تفت دادن اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا مخلوط رقیق و یکدستی به دست آید.
3. وقتی غلظت مواد در حال جوش به حدی بین کاچی و حلوا رسید، شروع به تکان دادن قابلمه در جهات مختلف کنید تا کمکم مخلوط مورد نظر به روغن بیفتد. در ظرف مناسب پخش کرده وروی آن را تزیین کنید.
* متخصص طب سنتی
نظر کاربران
این که مثل کاچی میمونه