اسپاگتی سبز با قارچ و اسفناج
نام دیگر این اسپاگتی، اسپاگتی قارچ و اسفناج است. در این اسپاگتی هم از اسفناج تازه و هم اسفناج میكس شده استفاده میكنیم تا هم از نظر طعم و هم از نظر شكل غذایی منحصربهفرد باشد..
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر:
- اسفناج تازه : ۲۰ گرم
- اسفناج میکس شده : ۲۰ گرم
- فلفل رنگی : ۳۰ گرم
- پیاز :۱۰ گرم
- روغن زیتون : به مقدار لازم
- قارچ : ۲۰ گرم
- نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
- اسپاگتی آبکش شده : ۷۰ گرم
- سرکه بالزامیک : به مقدار لازم
- پنیر پارمزان : به مقدار لازم
نام دیگر این اسپاگتی، اسپاگتی قارچ و اسفناج است. در این اسپاگتی هم از اسفناج تازه و هم اسفناج میكس شده استفاده میكنیم تا هم از نظر طعم و هم از نظر شكل غذایی منحصربهفرد باشد. در آغاز فلفل رنگی و پیاز برش خرده را در روغن زیتون تفت داده، سپس قارچ را به مواد اضافه میكنیم، پس از حرارت دیدن تركیبات غذاییمان، اسفناج تازه و سپس اسفناج میكسشده را افزوده و پس از اضافه كردن نمك و فلفل، اسپاگتی آبكششده را نیز با آن تركیب كرده و قبل از خاموش كردن شعله مقدار مختصری سركه بالزامیك را افزوده و غذا را در بشقاب میریزیم و با پنیر پارمزان میل میكنیم.
فوت آشپزی:
دلیلاستفاده از سرکه بالزامیک در پاستا،ایجاد طعمی جدید و متفاوت در غذای شماست.سرکه بالزامیک به شرط آنکه در مرحله آخر به پاستای شما اضافه شود و زیاد حرارت نبیند،یک نوع ترشی و شوری خاص به غذا میبخشد.
ارسال نظر