اسپـاگتیكلم بروكلی
ابتدا كلم بروكلی و هویج كه از همه مواد دیرپزتر است را در روغن زیتون تفت داده سپس سیر خردشده و زیتون را به مواد درون تابه افزوده و در آخر جعفری خردشده را نیز میافزاییم...
برترین ها:
مواد لازم:
- کلم بروکلی : ۲۰ گرم
- هویج : ۱۰ گرم
- روغن زیتون : به مقدار لازم
- سیر خرد شده : ۱۰ گرم
- زیتون : چند عدد درشت
- جعفری خرد شده : ۲۰ گرم
- سس خردل : ۵ گرم
- نمک و فلفل : به اندازه دلخواه
- اسپاگتی آبکش شده : ۷۰ گرم
- پنیر پارمزان : به مقدار لازم
دستور پخت :
ابتدا كلم بروكلی و هویج كه از همه مواد دیرپزتر است را در روغن زیتون تفت داده سپس سیر خردشده و زیتون را به مواد درون تابه افزوده و در آخر جعفری خردشده را نیز میافزاییم.
پس از اینكه بر اثر حرارت تركیب غذاییمان خوب جا افتاد و آب اضافی خود را از دست داد، مقدار مختصری سس خردل و سپس نمك و فلفل و اسپاگتی آبكششده را به آن اضافه كرده و پس از حرارت دیدن پاستا آن را سرو و با پنیر پارمزان میل كنید.
فوت آشپزی:
اگر پنیر پارمزان در دسترستان نبود میتوانید ازانواع پنیر پیتزاهم استفاده کنید.
ارسال نظر