سوسیس بندری مخصوص مجردها!
اینكه چرا این غذا به بندر نسبت داده میشود و اینكه منظور كدام بندر است، دقیقا مشخص نیست. اما در اینكه این خوراك جنوبی است، شكی نیست. غذایی ایرانی، با محصول فرنگی كه تركیبی لذیذ و جالب را به ارمغان آورده است.
برترین ها: اینكه چرا این غذا به بندر نسبت داده میشود و اینكه منظور كدام بندر است، دقیقا مشخص نیست. اما در اینكه این خوراك جنوبی است، شكی نیست. غذایی ایرانی، با محصول فرنگی كه تركیبی لذیذ و جالب را به ارمغان آورده است.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سوسیس كوكتل: 400 گرم، حلقهحلقه شده
- پیاز متوسط: یك عدد، خلالیشده
- گوجهفرنگی متوسط: 2 عدد، نگینیشده
- رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: یك قاشق چایخوری
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- نمك: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - روغن را در یك تابه گود روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
۲ - سوسیس را اضافه كرده و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید. مواد داخل تابه را كاملا هم بزنید تا پیازها نسوزد. در ضمن به یاد داشته باشید قرار نیست سوسیسها كاملا سرخ شود.
3 - رب گوجهفرنگی را اضافه كرده و یكی، دو دقیقه تفت دهید. گوجهفرنگی را كه بهتر است بدون پوست باشد، اضافه كرده و مخلوط كنید. فلفل قرمز را نیز درون تابه بریزید.
۴ - پس از ۴ دقیقه، یكسوم پیمانه آبجوش اضافه كرده و روی شعله ملایم غذا را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا غلیظ شود. نمك آن را اندازه كرده و با نان سرو كنید.
۱ - از هر نوع سوسیس به جز سوسیس پنیری میتوانید استفاده كنید.
۲ - اضافه كردن فلفل دلمهای به غذا همراه پیاز طعم آن را بهتر میكند.
نظر کاربران
اين سوسيسا تو شط روغن شناورن كه
پاسخ ها
تو آب روغن شناور هستش
تو شط روغن نيستن، تو شط گوجه فرنگين!
حالا یه نظر دارم
اگه بخوای خوشمزه تر بشه رب رو تو آب جوشیده حل کنید و بعد از سرخ شدن سوسیس به آن اضافه کنید البته نباید سسش زیاد باشه
عالی میشه
من نمی دونستم تو سوسیس بندری هم آب میریزن..جالب بود...
مرسی .. (y)
من با سوسیس مخالفم