شنیتسل مرغ
تهیه این غذای آلمانیالاصل واقعا ساده است. مزه بسیار خوبی دارد و به سرعت آماده میشود. نصف یك سینه مرغ متوسط برای هر نفر كافی است و هزینه چندانی ندارد. چه غذایی بهتر از این كه همه حسنها را یكجا دارد؟
برترین ها: مجردها و افرادی كه به صورت موقت یا دائم تنها زندگی میكنند، مشكلاتی دارند كه از حوصله ما خارج است. آنچه به ما مربوط میشود، تغذیه مجردهاست. معمولا این افراد سررشته زیادی از آشپزی ندارند یا در آشپزی مهارت دارند ولی حال و حوصله پختوپز ندارند. طرف حساب ما در این بخش كسانی هستند كه مایلند در تنهایی غذایی خوب تهیه و میل كنند و از تنهایی خود لذت ببرند. برای این كار طبق دستورهایی كه در ادامه میآید، مرحله به مرحله غذای مورد نظر را آماده كنید و بعد یك میز رؤیایی همراه با نور شمع و یك موزیك ملایم برای خود مهیا كرده و از تنهایی و آرامشتان لذت ببرید. مجردها هم لیاقت یك غذای خوب و لذیذ را دارند، نه؟
تهیه این غذای آلمانیالاصل واقعا ساده است. مزه بسیار خوبی دارد و به سرعت آماده میشود. علاوه بر آن، با توجه به اینكه معمولا همراه سالاد و سیبزمینی سرخ كرده یا پوره سیبزمینی سرو میشود، نصف یك سینه مرغ متوسط برای هر نفر كافی است و هزینه چندانی ندارد. چه غذایی بهتر از این كه همه حسنها را یكجا دارد؟
مواد لازم براي ۴ نفر:
- سينه مرغ كامل بياستخوان: 2 عدد
- آرد سوخاري: يك پيمانه
- آرد سفيد: 4 قاشق غذاخوري
- تخممرغ: 2 عدد
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- روغن: يكچهارم پيمانه
روش تهیه:
مرحله اول : با یك چاقوی كوچك چند سوراخ روی سینه مرغ ایجاد كرده و روی آن كمی نمك و فلفل بپاشید.
مرحله دوم : هر سینه مرغ را نصف كرده و ترجیحا كتف آن را جدا كنید. هر نصف سینه را داخل یك كیسه فریزر قرار داده و به آرامی با وردنه بكوبید تا ضخامت كلفتترین قسمت مرغ به اندازه نازكترین جای آن شود.
مرحله سوم : تکه های سینه مرغ را در آرد بزنید تا سطح آن را بپوشاند.
مرحله چهارم : تخممرغها را داخل یك بشقاب گود هم بزنید تا یكدست شود و كمی نمك و فلفل به آن اضافه كنید، سپس تکه های سینه مرغ را داخل تخممرغ بزنید.
مرحله پنجم : شنیتسلها را داخل آرد سوخاری بغلتانید تا كاملا روی آن را بپوشاند. این كار را میتوانید تا ۳ بار انجام دهیدتا لایهای ضخیم روی مرغ را بگیرد. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و هر طرف آن را ۸ دقیقه سرخ كنید.
نکات :
۱ - بافت مرغ نرم است و سريع له ميشود، پس بهتر است از استيك كوب استفاده نكنيد.
۲ - اگر كتف مرغ را جدا نميكنيد آن را با چاقو سوراخ كنيد و مقدار روغن در تابه را آنقدر بگيريد كه نيمي از شنيتسل در روغن باشد، در غير اين صورت داخل كتف خام ميماند.
۳ - اگر تعداد شنيتسلها زياد است، به ازاي هر تخممرغ، ۳ قاشق غذاخوري آب ولرم اضافه كنيد تا حجم مايه تخممرغ بيشتر شود.
ارسال نظر