مـافین قـارچ و پـنیر، خوش مزه شب نشینی
قارچ را به صورت نگینی خرد كرده و همراه روغن و آبلیمو تفت دهید تا كاملا رنگ آن سفید و نرم شود....
برترین ها:
مواد لازم:
- آرد سفید: ۲ پیمانه
- بیكینگپودر: یك قاشق سوپخوری
- قارچ: ۶۰ گرم
- برنج: یكدوم پیمانه
- پنیر موتزارلا: ۶۰گرم
- جعفری ساطوری: یك قاشق سوپخوری
- پیازچه ساطوری: یك قاشق سوپخوری
- شیر: یك پیمانه
- كره ذوبشده: ۱۲۵ گرم
- تخممرغ: یك عدد
- نمك و فلفل : به میزان لازم
1- قارچ را به صورت نگینی خرد كرده و همراه روغن و آبلیمو تفت دهید تا كاملا رنگ آن سفید و نرم شود.
2- برنج را بپزید.
3- همه مواد غذایی را با هم مخلوط و در نهایت آرد و بیكینگپودر الكشده را اضافه كنید.
4- وسط مواد مخلوط شده را باز كرده، شیر و مارگارین ذوبشده را همراه تخممرغ اضافه كنید.
5- قالب مافین را كاملا چرب كنید و از مواد تا ارتفاع سهچهارم از قالب داخل آن ریخته و در فر كه از پیش در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت تقریبی 25 تا 30 دقیقه بگذارید.
6- برای تزیین میتوانید از ماست كیسهای استفاده كنید.
ارسال نظر