رولهاى ژامبون و پنیر
روی نان را پنیر بمالید و بگذارید تمام سطح نان با لایه نازكی از پنیر پوشش داده شود....

برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر:
- نان لواش: یك بسته
- ژامبون مرغ دودی: ۱۰ برگ
- خیار: ۳عدد
- كاهوی سالادی: به میزان لازم
- ریحان ساطوری: ۳ قاشق سوپخوری
- پنیر ماسكارپونه: ۱۰۰ گرم
1- نان لواش را به صورت مستطیلهای بلند 20×10 سانتیمتری برش دهید.
2- روی نان را پنیر بمالید و بگذارید تمام سطح نان با لایه نازكی از پنیر پوشش داده شود.
3- ریحان ساطوری را در سطح نان بپاشید.
4- ژامبونها را روی نان قرار دهید. روی ژامبون یك برگ كاهوی سالادی و خیارهای لولهای برش خورده بگذارید.
5- نان را به صورت رولت، رول كرده و با فویل یا روبان تزیین كنید.
نكته:
1- این رولت به دلیل استفاده از پنیر و استفاده نكردن از مایونز سالم بوده و احتمال فاسد شدن آن در طول زمان كمتر است.
2- به جای ژامبون میتوانید از تكههای فیله مرغ هم استفاده كنید.
ارسال نظر