۳۰۹۹۳
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

رول‌هاى ژامبون و پنیر

روی نان را پنیر بمالید و بگذارید تمام سطح نان با لایه نازكی از پنیر پوشش داده شود....

رول‌هاى ژامبون و پنیر

رول‌هاى ژامبون و پنیر

برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر:
  • نان لواش: یك بسته
  • ژامبون مرغ دودی: ۱۰ برگ
  • خیار: ۳عدد
  • كاهوی سالادی: به میزان لازم
  • ریحان ساطوری: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • پنیر ماسكارپونه: ۱۰۰ گرم
روش تهیه:

1- نان لواش را به صورت مستطیل‌های بلند 20×10 سانتی‌متری برش دهید.

2- روی نان را پنیر بمالید و بگذارید تمام سطح نان با لایه نازكی از پنیر پوشش داده شود.

3- ریحان ساطوری را در سطح نان بپاشید.

4- ژامبون‌ها را روی نان قرار دهید. روی ژامبون‌ یك برگ كاهوی سالادی و خیارهای لوله‌ای برش خورده بگذارید.

5- نان را به صورت رولت، رول كرده و با فویل یا روبان تزیین كنید.

نكته:

1- این رولت به دلیل استفاده از پنیر و استفاده نكردن از مایونز سالم بوده و احتمال فاسد شدن آن در طول زمان كمتر است.

2- به جای ژامبون می‌توانید از تكه‌های فیله مرغ هم استفاده كنید.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج