۳۰۹۹۰
۴ نظر
۵۰۰۵
۴ نظر
۵۰۰۵
پ

كیك تر آلبالو

درتهیه این كیك توجه كنید تا كره به دمای محیط رسیده اما سرد باشد.

كیك تر آلبالو

كیك تر آلبالو

برترین ها:

مواد لازم:
  • شكر دانه ریز: سه‌چهارم پیمانه
  • آرد: یك و یك‌دوم پیمانه
  • كره: ۱۵۰گرم
  • تخم‌مرغ: ۳عدد
  • وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • بیكینگ‌پودر: یك قاشق چای‌خوری

مواد رویه:
  • پودرقند: یك و یك‌دوم پیمانه
  • شیر: 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری
روش تهیه:

۱- كره را با شكر بزنید تا كاملا مواد یكدست شده و شكر در مواد حل شود. تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی اضافه كرده و تخم‌مرغ را به مدت یك دقیقه بزنید. وانیل را اضافه كنید، آرد و بكینگ‌پودر را با هم الك كنید و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد را در قالب لوف ۲۰×۱۰ ریخته و در فر ۱۸۰درجه سانتی‌گراد برای مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا داخل كیك كاملا پخته شده و روی كیك طلایی شود.

۲- كیك را از قالب خارج كنید و بگذارید خنك شود.

۳- پودر قند را در یك ظرف الك كنید، سپس شیر را كم‌كم اضافه كنید تا مواد به صورت ماست نیمه شل درآید. سپس آن را روی كیك دهید و بگذارید تا از اطراف آن سرریز شود.

نكته:

درتهیه این كیك توجه كنید تا كره به دمای محیط رسیده اما سرد باشد.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • بدون نام

      ببخشید الان آلبالوی این کیک کجاست؟؟؟؟منظورتون همون چند تا دونه است که روش تزئین کردین؟؟؟

    • بدون نام

      پس آلبالوش کجاست؟

    • Suzan

      Fek konam Hamon mighe ke mavado to zarfe fer mirizim bayad albaloharo ezafe konim

    • Mami

      ادامه دستور پخت.....درآخر آلبالو را از روی عکس برمی دارید و کنار کیکتان میگذارید وبا نگاه کردن به آنها کیک را نوش جان می کنید.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج