كیك تر آلبالو
درتهیه این كیك توجه كنید تا كره به دمای محیط رسیده اما سرد باشد.
برترین ها:
مواد لازم:
- شكر دانه ریز: سهچهارم پیمانه
- آرد: یك و یكدوم پیمانه
- كره: ۱۵۰گرم
- تخممرغ: ۳عدد
- وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
- بیكینگپودر: یك قاشق چایخوری
مواد رویه:
- پودرقند: یك و یكدوم پیمانه
- شیر: 2 تا 3 قاشق سوپخوری
۱- كره را با شكر بزنید تا كاملا مواد یكدست شده و شكر در مواد حل شود. تخممرغها را یكییكی اضافه كرده و تخممرغ را به مدت یك دقیقه بزنید. وانیل را اضافه كنید، آرد و بكینگپودر را با هم الك كنید و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد را در قالب لوف ۲۰×۱۰ ریخته و در فر ۱۸۰درجه سانتیگراد برای مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا داخل كیك كاملا پخته شده و روی كیك طلایی شود.
۲- كیك را از قالب خارج كنید و بگذارید خنك شود.
۳- پودر قند را در یك ظرف الك كنید، سپس شیر را كمكم اضافه كنید تا مواد به صورت ماست نیمه شل درآید. سپس آن را روی كیك دهید و بگذارید تا از اطراف آن سرریز شود.
نكته:
درتهیه این كیك توجه كنید تا كره به دمای محیط رسیده اما سرد باشد.
پ
نظر کاربران
ببخشید الان آلبالوی این کیک کجاست؟؟؟؟منظورتون همون چند تا دونه است که روش تزئین کردین؟؟؟
پس آلبالوش کجاست؟
Fek konam Hamon mighe ke mavado to zarfe fer mirizim bayad albaloharo ezafe konim
ادامه دستور پخت.....درآخر آلبالو را از روی عکس برمی دارید و کنار کیکتان میگذارید وبا نگاه کردن به آنها کیک را نوش جان می کنید.