ترشی عناب، تصفیه کننده خون
عناب را داخل ظرف بریزید و آبلیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یك قاشق عناب را طوری هم بزنید كه كاملا زیر و رو شود....
برترین ها:
مواد لازم:
- عناب: ۳۰۰ گرم
- آب: به مقدار لازم
- آب لیموی تازه: یكدوم پیمانه
- رب گوجهفرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
- سركه سفید یا قرمز: نیم لیتر
- شكر قهوهای: ۳ قاشق غذاخوری
- نعناع خشك: ۲ قاشق غذاخوری
- نمك: یك قاشق چایخوری
- فلفل سیاه پودرشده: یك قاشق چایخوری
1 - عناب را داخل ظرف بریزید و آبلیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یك قاشق عناب را طوری هم بزنید كه كاملا زیر و رو شود.
2 - یك وزنه سنگین روی عنابها بگذارید تا همه آنها كاملا داخل آب فروبرود و خیس بخورد. به مدت 3 تا 4 ساعت اجازه بدهید عنابها در این حالت باقی بماند.
3 - سپس عناب را داخل آبكش ریخته و زیر شیر آب سرد كاملا بشویید.
4 - در این مرحله سركه را داخل قابلمه بریزید و شكر را هم به آن اضافه كنید. رب گوجهفرنگی هم در همین مرحله اضافه میشود.
5 - گاز را روشن كنید و وقتی كه این تركیب كاملا به جوش آمد اجازه دهید به مدت 10 ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.
6 - در این مرحله عنابها را اضافه كنید و اجازه بدهید همراه بقیه تركیب 2 تا 3 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش كنید.
7 - بعد از اینكه ترشی شما نیمهسرد و به قول معروف ولرم شد، نعناع، نمك و فلفل را اضافه كنید.
نکته:
به غلظت این ترشی توجه كنید. این ترشی زمانی تكمیل خواهد شد كه نه خیلی آبكی باشد و نه خیلی غلیظ.این ترشی همیشه باید داخل یخچال نگهداری شود.
ارسال نظر