دورچینی غذا با سیب زمینی و نخود فرنگی
سیب زمینی و نخود فرنگی یک غذای گیاهی می باشد که طرز تهیه آن سریع و آسان است و به عنوان یک دورچین یا اردور و یا به تنهایی و همراه نان هندی سرو می شود.
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی و نخودفرنگی:
- روغن : ۱۵۰ میلی لیتر
- پیاز متوسط خلال شده : ۳ عدد
- سیر تازه له شده : ۱ قاشق چای خوری
- زنجبیل تازه ریز خرد شده : ۱ قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری
- زرد چوبه : نصف قاشق چای خوری
- نمک : ۱ قاشق چای خوری
- فلفل سبز تازه ریز خرد شده : ۲ عدد
- آب : ۳۰۰ میلی لیتر
- سیب زمینی متوسط : ۳عدد
- نخود فرنگی : ۱۰۰ گرم
- برگ گشنیز تازه جهت تزیین : مقداری
- فلفل قرمز خرد شده جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه سیب زمینی و نخودفرنگی:
۱. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ داغ نمایید . پیازها را بیافزایید و تا وقتی طلایی پررنگ شوند , به هم بزنید و سرخ نمایید.
۲. زنجبیل , سیر , پودر فلفل قرمز , زردچوبه , نمک و فلفل سبز تازه را به پیازها اضافه نمایید.
۳. ۱۵۰ میلی لیتر یا نصف مقدار آب را اضافه نمایید , درب ماهیتابه را ببندید و تا وقتی که پیازها کاملا نرم و مغزپخت شوند , آن ها را بپزید.
۴. در همین فاصله , سیب زمینی ها را پوست نموده و بشویید و با یک چاقوی تیز هر یک را به ۶ قسمت مساوی تقسیم نمایید.
۵. قطعات سیب زمینی را به ماهیتابه اضافه نمایید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و سرخ نمایید.
۶. نخود فرنگی ها و باقی مانده آب را هم اضافه نمایید و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر پخت را ادامه بدهید.
۷. سیب زمینی و نخود فرنگی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نموده , با برگ گشنیز تزیین نمایید و سرو نمایید.
توصیه سرآشپز جهت تهیه سیب زمینی و نخود فرنگی:
زردچوبه ریشه گیاهی معطر است که برای ایجاد رنگ زرد و نارنجی در بسیاری از غذاهای هندی استفاده می شود. این ادویه عطری دلچسب و گرم طعمی , کمی شبیه کپک و کهنگی دارد.
ارسال نظر